
از کفگرگی تا توهینهای رکیک؛
برخورد جدی فدراسیون با عوامل درگیری پاس
اتفاقات شنبه سیاه فوتبال باشگاهی ایران، لزوم برخورد جدی کمیتههای انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال با مسببین درگیری جنونآمیز در استادیوم پاس را گوشزد میکند.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» به نقل از گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری «راه دانا»؛ شنبه شب در استادیوم فوتبال پاس اکباتان، برگ سیاه دیگری از فوتبال ایران رقم خورد تا اتفاقاتی عجیب، زشت، توهینآمیز و شاید حتی غیرانسانی در کنارههای چمن مخملی فوتبال و حوالی یک ورزشگاه قدیمی، شکل بگیرد. ماجرا از این قرار است که درگیری کنار زمین بین کادر همراه تیم فوتبال هوادار و ملوان بندرانزلی، به بیرون از زمین و در خروجیهای استادیوم کشیده شد و شد آن چه نباید.
ملوان بندرانزلی در هفته بیستوپنجم لیگ برتر، مهمان هوادار بود و با نتیجه ۲ بر صفر از این تیم شکست خورد. ملوانیها در همان نیمه اول با توجه به اخراج قائم اسلامیخواه، ۱۰ نفره شدند و کار سختی برای بازگشت به مسابقه داشتند. در اواخر نیمه اول، درگیری شدیدی بین نیمکت ملوان و هوادار رخ داد و در متن این درگیری مازیار زارع، سرمربی ملوان و میلاد فاندر، مدیر رسانهای هوادار حضور داشتند.
از سکوهای تماشاگران استادیوم پاس هم استفاده از الفاظ رکیک و درگیری لفظی از سوی فاندر جوان با زارع شنیده میشد. در این دقایق هر چقدر مدیر رسانهای هوادار پرهیجان بود و توانایی کنترل رفتارش را بهعنوان یکی از مقامات غیررسمی و میزبان بازی از دست داده بود، سرمربی با تجربه ملوان خودش را آرام نشان میداد و سعی داشت از برخورد مستقیم با مدیر رسانه تیم حریف اجتناب کند.
درگیری زارع و فاندر اما تنها به زمین مسابقه ختم نشد و پس از اتمام بازی هم شاهد صحنههای عجیبی بودیم. نهایتاً این ضربه کفگرگی عجیب فاندر به صورت سرمربی ملوان که خود از بازیکنان باسابقه تیم ملی فوتبال کشورمان بوده، باعث شد تا بازیکنان ملوان هم به حمایت از سرمربی خود، وارد درگیری و ماجرا شوند و حملات شدیدی را علیه مدیر رسانهای کمتجربه و پرحاشیه راه بیاندازند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از این اتفاقات؛ میلاد باقری، بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی را تا اطلاع ثانوی محروم کرد اما در عین تعجب، خبری از برخورد قضایی و دقیق با مدیررسانهای هوادار نیست. بر همگان مسجل است که شروعکننده درگیری و دعوا در کنارههای زمین، همین میلاد فاندر بوده و در بطن این ماجرا و درگیری نقش بهسزایی داشته اما تاکنون خبری از برخورد قاطعانه با وی نبوده است.
باید در نظر داشت که این اقدام دور از شأن، از هر نظر تقبیح میشود اما پس جایگاه رکن قضایی فدراسیون فوتبال در این زمینه کجاست؟ آن هم در شرایطی که یک بار دیگر در برخورد با ماجرایی مربوط به تیم فوتبال ملوان در بحث مرگ دلخراش هوادار این تیم در استادیوم فولادشهر، به نوعی تسامح با ناظر بازی شکل گرفت و حالا این شائبه بهوجود آمده که تحت هر شرایطی، ملوانان مقصر اتفاقات هستند!
تمام تصاویر و ویدئوهای مربوط به درگیری مدیر رسانهای هوادار با سرمربی و اعضای کادرفنی ملوان، مشخص و محرز است. سوال این جاست که چرا بلافاصله پس از بازی، حکم محرومیت موقت فاندر حتی با وجود بازداشت موقت توسط یگانهای نیروی انتظامی ورزشگاه منتشر نشد و فقط به محرومیت بازیکن ملوان که اتفاقاً او هم مقصر بوده، پرداخته شده است؟!
باید درنظر داشت که این فرد، پیشتر سابقه توهین به مقام رسمی دولتی در فضای مجازی را هم داشته و بسیاری بر این باورند که جایگاه مدیر رسانهای در تیم هوادار، چیزی فراتر از مدیریت رسانهای است و حضور چندین ساله این فرد در این پست، باعث آن شده که شاید بتوان گفت قدرت و زور این فرد در تیم حتی از سرمربی و مدیر تیم هم بالاتر و بیشتر باشد.
در مذمت این رفتار زشت از سوی مدیر رسانهای هوادار، همین بس که سرمربی بنفشپوشان در حال کنترل این جوان بیتجربه بود. حال باید منتظر تصمیم قاطعانه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بمانیم. رفتارها در استادیوم پاس آنقدر زشت و کثیف بوده که انتظار محرومیتهای چندین ماهه را از سوی رکن قضایی فدراسیون فوتبال برای افراد خاطی، به خصوص مسبب شروع دعوا را داشته باشیم.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پرونده شنبه سیاه استادیوم پاس اکباتان اکنون در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفته تا اولاً به همه ثابت کند که در برخورد با بینظمی و بیاخلاقی، خط قرمز ندارد و سفارشپذیر نیست و سپس افرادی که به زور خود را در جایگاههای بزرگ قرار داده و اصلاً در حد و اندازه پذیرش پست و سمت نیستند را به حکمی دقیق، سر جای خودشان بنشاند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!