
معاون درمان وزیر بهداشت خبر داد:
بهرهبرداری مردم ایذه از خدمات دوراپزشکی
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با راهاندازی ارائه خدمات پزشکی و درمانی از راه دور «دوراپزشکی» و تقویت مراکز درمانی، خدمات بهداشتی در ایذه متحول خواهد شد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ سجاد رضوی در نشستی با حضور اعضای کمیسیون بهداشتی مجلس شورای اسلامی در شهرستان ایذه اظهار کرد: متأسفانه در حوزه سلامت شهرهای محرومی مانند منطقه منگشت ایذه غفلت شده و این مناطق از استانداردهای درمانی عقب ماندند.
وی با اشاره به افزایش قیمت تجهیزات پزشکی افزود: قیمت دستگاههای امآرآی به ۷۰۰ میلیارد ریال رسیده درحالیکه سال گذشته باقیمت بسیار کمتری قابل خریداری بود.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این افزایش قیمت، تأمین تجهیزات را برای مناطق محروم با مشکل مواجه کرده است به همین دلیل موظف هستیم با استفاده از تمام پتانسیلها و ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی، مشکلات این حوزه را پیگیری و حل کنیم.
وی در این راستا تکمیل مراکز منتخب در ایذه و سه شهرستان دیگر را در اولویت دانست و افزود: برای اجرای موفق طرح پزشک طرح دوراپزشک یا پزشک از راه دور در حال پیگیری است و اجرای این طرح میتواند نیاز به متخصص را تا ۴۰ درصد کاهش دهد و دسترسی به خدمات تخصصی را در مناطق محروم بهبود بخشد.
رضوی با اشاره به اینکه ورود بیماران سرپایی به بیمارستان یکی از چالشهای اصلی است تصریح کرد: بیمارستان جایگاه مناسبی برای اینگونه مراجعات نیست و باید با راهاندازی مراکز درمانی شبانهروزی، این مشکل را حل کنیم.
وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی خاطرنشان کرد: درآمد اختصاصی بیمارستان باید صرف ارتقای کیفیت خدمات شود، درحالیکه حال حاضر این منابع صرف پرداخت حقوق پرسنل میشود.
این مقام مسئول تأکید کرد: باتوجهبه اهمیت بخش مراقبتهای ویژه نوزادان (NICU)، این بخش در بیمارستان ایذه راهاندازی خواهد شد، همچنین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان تأمین میشود تا مردم منطقه از اعزام به دیگر شهرها بینیاز شوند.
موافقت اولیه احداث بیمارستان ۳۷۰ تختخوابی ایذه
در ادامه این نشست فرشاد ابراهیمپور نورآبادی با اشاره به مشکل کمبود پزشک متخصص در حوزه منگشت، اظهار کرد: حوزه منگشت باتوجهبه شرایط اقلیمی یک بستر بسیار خوب برای گردشگری سلامت است و با سرمایهگذاری درست در این منطقه میتوان باعث رونق وضعیت اقتصادی مردم شد.
وی افزود: موافقت اولیه احداث بیمارستان ۳۷۰ تختخوابی ایذه صادر شده است که باید عملیات احداث آن هرچه سریعتر انجام شود.
نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجهبه سخت عبور بودن مسیرهای شهرستان ایذه و باغملک برای ارائه خدمات درمانی به مردم این مناطق نیاز به اورژانس هوایی و پایگاه اورژانس به شکل گسترده است.
وی با اشاره اینکه ایذه بالاترین آمار خودکشی را دارد، افزود: راهاندازی بخش اعصاب و روان بیمارستانهای حوزه منگشت ضرورت است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!