حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
تأمین آب شرکت هفت‌تپه تصویب شد
فرماندار شوش در گفتگو با «رهیاب»:

تأمین آب شرکت هفت‌تپه تصویب شد

فرماندار شوش گفت: در پی بروز بحران آبی در اراضی شرکت هفت‌تپه، تأمین آب مورد نیاز این مجموعه در نشست اضطراری با حضور مسئولان استانی به تصویب رسید تا گامی در جهت حفظ تولید، اشتغال و عبور از شرایط بحرانی برداشته شود.

امید صبری‌پور در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ با اشاره به نشست اضطراری چاره‌اندیشی برای تأمین حق‌آبه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه، اظهار کرد: در این نشست که با حضور مسئولان سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد، موضوع اختصاص آب مورد نیاز این شرکت بررسی و به تصویب رسید.

وی در تشریح مصوبات این نشست افزود: مقرر شد سازمان آب و برق خوزستان تا پیش از آغاز کشت تابستانه، به موازات برداشت محصولاتی چون کلزا، گندم و چغندر، میزان آب تخصیص‌یافته به این کشت‌ها را به شرکت هفت‌تپه اختصاص دهد تا زمینه تداوم فعالیت کشاورزی در این مجموعه فراهم شود.

فرماندار شوش گفت: همچنین مقرر گردید در نشست آینده که به منظور تصویب آب قابل برنامه‌ریزی برای کشت تابستانه استان خوزستان برگزار می‌شود، سازمان آب و برق استان و سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، میزان آب مورد نیاز شرکت هفت‌تپه را به صورت متناسب با نیازهای آن، اختصاص دهند.

وی با اشاره به دیگر مصوبات نشست عنوان کرد: شرکت توسعه نیشکر و شرکت کشت و صنعت هفت‌تپه موظف شدند در قالب طرح‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت، اقدام به مطالعه و اجرای طرح‌هایی برای کاهش مصرف آب و ارتقاء بهره‌وری منابع آبی کنند.

صبری‌پور با اشاره به چهارمین مصوبه این نشست ادامه داد: بر این اساس، مقرر شد شرکت هفت‌تپه متناسب با وضعیت‌های بدبینانه، طرح‌های اجرایی لازم را تدوین کرده و جهت بررسی و اجرا به سازمان آب و برق خوزستان ارائه کند.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت موضوع بیان کرد: مشکل حق‌آبه شرکت هفت‌تپه صرفاً یک موضوع مربوط به یک دستگاه خاص نیست، بلکه مسئله‌ای است که تمامی شهرستان را تحت تأثیر قرار داده و لازم است همه دستگاه‌ها و نهادها برای حل آن احساس مسئولیت داشته باشند.

فرماندار شوش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار سال و لزوم حمایت از تولید بیان کرد: تأمین حق‌آبه شرکت هفت‌تپه اقدامی در راستای تحقق شعار سال و حمایت از بخش تولید است و ورود به مسائل مبتلابه و تلاش برای گره‌گشایی از مشکلات حوزه تولید و صنعت، از جمله وظایف اصلی مسئولان شهرستان شوش به شمار می‌رود.

وی همچنین گفت: تنش‌های آبی که شرکت هفت‌تپه با آن مواجه است، حدود یک ماه پیش توسط کارشناسان پیش‌بینی شده و به دستگاه‌های مختلف اعلام شده بود؛ در این راستا جلساتی در سطوح شهرستانی و استانی برگزار و تصمیماتی اتخاذ شد که تدوین برنامه‌ای مدون برای اصلاح الگوی کشت در دستور کار قرار گیرد.

صبری‌پور تأکید کرد: مواجهه عالمانه و کارشناسانه با مسائل، رویکردی ضروری است و هدف اصلی از برگزاری این نشست نیز رسیدن به راهکاری عملی برای حل مشکل تنش آبی شرکت هفت‌تپه بود که خوشبختانه به نتایج خوبی منجر شد.

وی با اشاره به خشکسالی‌های اخیر و تأثیر آن بر منابع آبی کشور افزود: در ماه‌های اخیر، تنش آبی ناشی از کاهش بارندگی و خشکسالی، شرایط خاصی را بر کشور حاکم کرده که برخی استان‌ها از جمله خوزستان نیز با آن مواجه شده‌اند و عبور از این بحران، نیازمند همکاری و همراهی همه‌جانبه است.

فرماندار شوش خاطرنشان کرد: آثار منفی ناشی از کاهش کمی و کیفی آب در شرکت هفت‌تپه، مستقیماً بر صنعت شوش تأثیر می‌گذارد و معیشت بیش از ۶ هزار کارگر و نزدیک به ۲۴ هزار نفر از شهروندان این شهرستان به‌طور مستقیم با این شرکت مرتبط است.

وی ادامه داد: کاهش آب تخصیصی به شرکت کشت و صنعت هفت‌تپه به‌دلیل شدت یافتن تنش آبی و شرایط خشکسالی، موجب شده تا اراضی زیر کشت نیشکر این شرکت با بحران شدید آبی مواجه شوند، بحرانی که نیازمند ورود فوری و مؤثر مسئولان بود.

صبری‌پور در پایان یادآور شد: روز یکشنبه با هدف بررسی میدانی وضعیت موجود، بازدیدی سرزده از شرکت هفت‌تپه انجام دادم و با توجه به مشاهدات میدانی و گفتگو با مسئولان و کارگران شرکت، تصمیم به برگزاری نشست اضطراری گرفته شد که خوشبختانه امروز محقق شد و نتایج خوبی در جهت رفع مشکل حاصل گردید.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!