
فرمانده مرزبانی خوزستان خبر داد:
توقیف محموله قاچاق سوخت در آبراه اروندرود
فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف یک دوبه حامل بیش از یک میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در آبراه اروندرود خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب» به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سردار لطفعلی پاکباز اظهار کرد: این دوبه در حال انتقال غیرقانونی سوخت به یکی از کشورهای همسایه بود که با رصد اطلاعاتی و حضور میدانی نیروهای مرزبانی شناسایی و در اسکله اختصاصی مرزبانی توقیف شد.
وی با اشاره به کشف یک میلیون لیتر گازوئیل قاچاق از این دوبه افزود: کارشناسان ارزش ریالی سوخت کشف شده را ۴۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
فرمانده مرزبانی خوزستان گفت: اقدامات قضایی و اداری این پرونده با هماهنگی مقام قضایی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه مقابله با قاچاق، بهویژه در حوزه سوخت، از مأموریتهای اصلی این نیروست، هشدار داد: افرادی که قصد قاچاق سرمایه ملی از طریق دریا را دارند، بدانند مرزبانان با چشمانی بیدار و هوشیار، برابر تدابیر ابلاغی، قاطعانه با آنها برخورد خواهند کرد.
پاکباز همچنین تأکید کرد: مرزبانی نیروی انتظامی با بهرهگیری از روشهای فنی و میدانی، به طور مستمر در حال رصد فعالیتهای غیرقانونی در دریاست و هیچگونه مسامحهای در برخورد با قاچاقچیان نخواهد داشت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!