حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
جوان اهوازی در رودخانه دز غرق شد
رئیس آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول:

جوان اهوازی در رودخانه دز غرق شد

رئیس آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول از غرق شدن جوانی ۲۵ ساله اهل و ساکن اهواز در رودخانه دز این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول؛ روح‌الله بهشتی‌فرد اظهار کرد: طی تماس شهروندی با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول، گزارش غرق شدن جوانی حدودا ۲۵ ساله اهل و ساکن اهواز در رودخانه دز این شهرستان اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: پس از دریافت گزارش بلافاصله اکیپ غواصی سازمان از ایستگاه عملیاتی «شماره یک» به محل حادثه واقع در بوستان ساحلی علی کله اعزام و بلافاصله اقدام به جست‌و‌جو و در این محدوده نمودند.

رئیس آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: گروه‌های اعزامی آتش‌نشانان به سرعت در محل حادثه حاضر شدند و اقدام به غواصی و گشت‌زنی در این محدوده کردند، ولی پس از دو ساعت تلاش متأسفانه بدون نتیجه به کار خود پایان دادند.

وی افزود: علی‌رغم وجود تابلو‌های هشدار دهنده و هشدار‌های مکرر سازمان آتش‌نشانی مبنی بر رعایت اصول ایمنی و شنا نکردن در مکان‌های ممنوعه، متأسفانه باز هم شاهد حوادث تلخ هستیم که لازم است همشهریان محترم، گردشگران و میهمانان عزیز بر اهمیت این موضوع توجه نموده تا ایمن بمانند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!