
مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان خبر داد:
۵ مصدوم در پی آتشسوزی در آبادان
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: در پی وقوع آتشسوزی در یک مجتمع تجاری مسکونی در لین یک احمدآباد آبادان، پنج نفر دچار مصدومیت شدند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابطعمومی اورژانس پیش بیمارستانی آبادان افشین دریانبرد اظهار کرد: ساعت ۱۵ و ۴۲ دقیقه گزارشی مبنی بر وقوع آتشسوزی در یک مجتمع تجاری مسکونی پنج طبقه واقع در لین یک احمدآباد، ولایت هشت شهرستان آبادان، به مرکز ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام و اقدامات امدادی آغاز شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: با حضور بهموقع نیروهای اورژانس، خدمات درمانی اولیه در محل و انتقال سریع مصدومان به بیمارستان انجام شد که در این حادثه پنج نفر دچار مصدومیت شدند که از این تعداد، سه مرد و یک کودک ۶ ساله به بیمارستان شهید بهشتی و یک مرد نیز به بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) منتقل شدند.
وی با اشاره به مدیریت سریع و هماهنگ تیمهای عملیاتی افزود: خوشبختانه با حضور بهموقع نیروهای اورژانس و همکاری مؤثر دیگر سازمانهای امدادی، خدمات فوریتهای پزشکی بهسرعت به مصدومان ارائه شد.
شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دارند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!