حالت تاریک
شنبه, 31 شهریور 1403
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مطرح کرد:

اقدامات مناسب برای مصرف بهینه برق

اقدامات مناسب برای مصرف بهینه برق

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: سال گذشته در خصوص بسته‌های تشویقی مصرف برق اقدامات خوبی صورت گرفت که امسال نیز در خصوص فرهنگ‌سازی و تشویق مصرف بهینه برق باید برنامه‌ریزی و اقدامات مناسبی اقدام گردد.

 به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ محمد خانچی روز یکشنبه در نشست مدیریت مصرف برق خوزستان ویژه ایام پیک تابستانه ۱۴۰۳ اظهار کرد: شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق در استان با صنایع نشست‌های مشترک برگزار کنند و در خصوص مدیریت کم‌مصرف برق در تابستان ۱۴۰۳ به یک الگوی مصرف مناسب رسیده که صنایع با کمترین خسارت ناشی از قطعی برق روبه‌رو شوند.

 وی در ادامه استفاده از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر اشاره کرد و افزود: صنایع با استفاده از ظرفیت‌های نیروگاه‌های خورشیدی و احداث آنها برای صنایع خود می‌توانند مصرف خود را مستقل و تا حدی زیادی مدیریت کنند و استفاده از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات با تکنولوژی نو و مصارف برق می‌توان تا حد قابل‌توجهی کاهش داد.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری  در ادامه به فرهنگ‌سازی مصرف برق اشاره کرد و گفت: سال گذشته در خصوص بسته‌های تشویقی مصرف برق اقدامات خوبی صورت گرفت که امسال نیز در خصوص فرهنگ‌سازی و تشویق مصرف بهینه برق باید برنامه‌ریزی و اقدامات مناسبی اقدام گردد.

 خانچی بیان کرد: با وجود آنکه رخداد دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه در تابستان ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ بیشتر بود و شبکه برق خوزستان روزهای بیشتری در کانال مصرف هشت تا ۹ هزار مگاوات بود؛ اما با اقدامات مدیریتی که به آن‌ها و افزایش ظرفیت‌های انجام شده، پایداری شبکه برق حفظ شد.

 وی با اشاره به اینکه در ایام تابستان نیاز مصرف شبکه بیش از ۱۰ هزار مگاوات بود؛ ولی حداکثر پیک‌بار ۸ هزار و ۹۹۱ مگاوات به ثبت رسید، عنوان کرد: این میزان از مدیریت مصرف حاصل همکاری مردم در بخش خانگی که ۸۳ درصد مصرف شبکه را در اختیار دارند و تعامل و همکاری صنایع در برنامه‌های مدیریت بار «توافقنامه وزارتخانه‌های نیرو و صمت» بوده است.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان آماده‌سازی شبکه و افزایش ظرفیت پست‌ها و خطوط را از اقدامات مهم و اساسی عبور موفق از تابستان ۱۴۰۲ عنوان کرد و افزود: از مهرماه ۱۴۰۱ تا شهریور سال گذشته ۴۲ پروژه افزایش ظرفیت در شبکه انتقال و فوق توزیع برق، ایجاد ظرفیت ۳۲۲۷ مگاولت آمپری در بخش منطقه و ۲۱۸ کیلومتر مدار در بخش خطوط طراحی و مورد بهره‌برداری قرار گرفت که معادل ۱۰ درصد ظرفیت کل شبکه است.

 بر اساس این گزارش، ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان خوزستان در بخش انتقال و فوق توزیع برابر با ۱۶ هزار و ۹۴ مگاوات است که از این میزان ظرفیت منصوبه، بخش آبی برابر با هشت هزار و ۱۹۴ مگاوات و بخش حرارتی هفت هزار و ۵۵۸ مگاوات است. ظرفیت بخش DG «نیروگاه‌های تولید پراکنده» نیز ۳۴۲ مگاوات است.

 انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از