مدیرکل شیلات خوزستان مطرح کرد:
ایجاد اشتغال پایدار برای صیادان
مدیرکل شیلات خوزستان گفت: رهاسازی بچهماهیهای گرمابی بومی منطقه در راستای حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان در منابع آبی استان بهصورت مستمر در حال انجام است.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی اداره شیلات خوزستان؛ مرتضی سوری در آئین رهاسازی ۳۲۰ هزار قطعه بچهماهی گرمابی در رودخانه شاوور شهرستان کرخه اظهار کرد: رهاسازی بچهماهیهای گرمابی بومی منطقه در راستای حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان در منابع آبی استان بهصورت مستمر در حال انجام است.
وی با بیان اینکه رهاسازی بچهماهی همه ساله در چند نوبت در سال در همه منابع آبی استان خوزستان انجام میشود، افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای صیادان و افراد بومی، رونق گردشگری، توسعه ماهیگیری تفریحی و افزایش تولید از جمله اهداف رهاسازی بچهماهی در رودخانه است.
مدیرکل شیلات خوزستان کاهش اثرات منفی حضور ماهیان مهاجم و جلوگیری از روشهای صید غیرمجاز را از دیگر اهداف رهاسازی بچهماهی بومی در منابع آبی استان عنوان کرد و گفت: شهرستانهای شوش و کرخه با دارابودن ۳۵۰ هکتار سطوح زیر کشت مزارع پرورش ماهی سالانه حدود یک هزار و ۷۵۰ تن انواع آبزیان گرمابی را تولید میکنند.
وجود منابع آبی نظیر رودخانههای دز، کرخه، شاوور و تالابها و آبگیرها در این منطقه فرصت مناسبی را برای افزایش تولید در حوزه آبزیان و اشتغال جوانان مهیا میسازد.
شهرستانهای شوش و کرخه دارای سه مرکز تکثیر گرمابی و یک مرکز پرورش ماهیان خاویاری است.
امسال رهاسازی ۸ میلیون بچهماهی در رودخانهها و تالابهای خوزستان هدفگذاری شده است.
انتهای خبر/