خوزستان در مسیر پاکسازی هوا است؛
کاهش آلودگی با جمعآوری مشعلها
معاون محیطزیست انسانی اداره کل حفاظت محیطزیست خوزستان گفت: طرح جمعآوری مشعلهای گازی در استان با پیشرفت ۶۰ درصدی همراه بوده است. این طرح برای بهبود کیفیت هوا و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی در خوزستان به شمار میآید.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ فرهاد قلینژاد در گفتگوی رسانهای اظهار کرد: از جمله عوامل آلودگی هوا در استان صنایع و کارخانهها، زباله سوزی، سوزاندن بقایای گیاهان و مزارع و مشعلهای گازی میباشند.
وی افزود: با دادن اخطاریه و پیگیریهای قضایی در حال بررسی میزان خسارتهای صنایع آلاینده هستیم تا ملزم به نصب سیستمهای کاهش آلودگی شوند.
معاون محیطزیست انسانی اداره کل حفاظت محیطزیست خوزستان گفت: زباله سوزی در اطراف شهرها از جمله شهر اهواز و سوزاندن بقایای محصولات در مزارع از دیگر منابع آلودگی هوا در خوزستان میباشند. در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا در استانداری مقررشده در این هفته که ساکن بودن هوا وجود دارد از زباله سوزی و آتشزدن بقایای گیاهان جلوگیری شود.
قلینژاد از پیشرفت ۶۰ درصدی طرح خاموشکردن مشعلهای گازی در استان خبر داد و بیان کرد: آخرین مهلت برای جمعآوری مشعلهای گازی در سال ۱۴۰۴ است و باید در این امر تسریع شود و هر گونه تأخیر در اجرای این طرح باید جرائم آلودگی هوا اعمال شود و با جدیت این موضوع پیگیری خواهد شد.
وی عنوان کرد: در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا استان مقرر شد وضعیت شاخص کیفی هوا رصد شود تا در صورت افزایش میزان آلودگی در خصوص فعالیت مدارس تصمیمگیری شود.
اهمیت جمعآوری مشعلهای گازی
یکی از منابع اصلی آلایندگی هوا هستند که میتوانند اثرات نامطلوبی بر سلامت عمومی مردم بگذارند؛ بنابراین، برنامهریزی و اجرای پروژههایی مانند جمعآوری مشعلها بهمنظور حذف یا جایگزینی آنها با روشهای پاکتر ضروری است.
انتهای خبر/