همزمان با روز شوراها برگزار شد؛
تقدیر از شوراها در استانداری
همایش گرامیداشت روز شوراها شنبه ۱۳ اردیبهشتماه در سالن شهید هاشمی استانداری با حضور مسئولین استانی برگزار شد.
همزمان با روز شوراها برگزار شد؛
همایش گرامیداشت روز شوراها شنبه ۱۳ اردیبهشتماه در سالن شهید هاشمی استانداری با حضور مسئولین استانی برگزار شد.
«رهیاب» پیگیر بحران حذف نام خلیجفارس از اکسپو؛
حذف نام «خلیج فارس» از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ توسط فولاد خوزستان، موجی از اعتراضات مردمی را در پی داشته و افکار عمومی خواستار پاسخگویی شفاف و رسمی از سوی مسئولان این شرکت هستند.
رئیس دادگستری خوزستان تأکید کرد:
رئیس دادگستری خوزستان گفت: کالاهای خطرناک و خطرساز موجود در بنادر استان باید بهصورت روزانه رصد و شناسایی و بهسرعت تعیین تکلیف و ترخیص شوند.
طرح سلامت بسیج در هفتکل اجرا شد؛
تیم بسیج جامعه پزشکی خوزستان با حضور هشت پزشک متخصص طی یک روز فعالیت فشرده به هفتکل اعزام شد.
دبیرکل شهدای غریب در اسارت کشور:
دبیرکل شهدای غریب در اسارت کشور گفت: شناسایی و معرفی ۱۶۳ شهید غریب خوزستان در دستور کار است و با عزم جدی این استان، انگیزه ما نیز برای ثبت مظلومیت شهدا در تاریخ بیشتر شده است.
استاندار خوزستان مطرح کرد:
استاندار خوزستان، با اشاره به چالشهای متعدد استان از جمله آلودگی هوا، ریزگردها و مشکلات بخش کشاورزی گفت: کشور در شرایط بحرانی قرار دارد و نیاز به برنامهریزی دقیق و هماهنگی بیشتر بین دستگاهها است.