حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
وحدت مردم توطئه‌های دشمن را خنثی کرد
فرماندار شهرستان رامهرمز:

وحدت مردم توطئه‌های دشمن را خنثی کرد

فرماندار رامهرمز گفت: دشمن با تمام توان خود برای شکستن وحدت ملی ما وارد میدان شد، اما مردم ایران با اتحاد، همدلی و تبعیت از رهبری، نه‌تنها توطئه‌ها را خنثی کردند، بلکه عزت و اقتدار کشور را بیش از پیش به جهانیان نشان دادند.

یوسف زمانی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ به بررسی اوضاع کنونی کشور در حوزه دفاع پرداخت و اظهار کرد: طی روزهای اخیر، جنگ تحمیلی از سوی رژیم غاصب صهیونیستی در کنار آمریکا بر ما تحمیل شده، اما این شرایط دستاوردهای بزرگی برای ملت ایران به ارمغان آورده است.

زمانی افزود: اولین دستاورد، شکل‌گیری همت مردمی و وحدت، همدلی، و انسجام ملی حول محور ولایت فقیه و رهبری ایران بوده است.

فرماندار رامهرمز تأکید کرد: دشمن در روزهای اولیه گمان می‌کرد با حمله نظامی، می‌تواند از اختلاف‌های نظری، عقیدتی، سیاسی، و قومیتی ما بهره‌برداری کند و با استفاده از جاسوسان، نظم را مختل سازد. اما شاهد بودیم که تمامی اقشار جامعه با حضور در صحنه‌های مختلف، راهپیمایی‌ها، و تجمعات، انسجامی بی‌نظیر به نمایش گذاشتند.

زمانی بیان کرد: این انسجام ملی، برگ برنده ما در این جنگ بوده و به جهانیان نشان داده شد. علی‌رغم تلاش دشمن برای از بین بردن این وحدت، مردم با دعا برای رهبری، اتحاد خود را حفظ کردند.

 فرماندار شهرستان رامهرمز با اشاره به هزینه‌های این جنگ، گفت: از دست دادن سرداران، دانشمندان بزرگ، و کودکان عزیزمان، داغی تلخ و سنگین بر دل ملت نهاده است. با این حال، این انسجام ملی و قدرت موشکی ایران که جهان از عظمت آن آگاه شد، دستاوردهای شیرینی به همراه داشته است.

وی ادامه داد: پاسخ قاطع ما به تجاوز آمریکا، آن را به اشتباه خود آگاه کرد و بلافاصله بحث آتش‌بس را مطرح ساخت. این پیروزی‌ها، کثرت دستاوردهایی برای ملت ایران به ارمغان آورده است.

فرماندار رامهرمز تأکید کرد: ما نشان دادیم که قدرت موشکی خود را به هیچ عنوان معامله نمی‌کنیم. هرچند دشمن در حوزه‌های هسته‌ای ما بمباران‌هایی انجام داده و تخریبی به بار آورده، اما این توانمندی‌ها هرگز از بین نخواهد رفت.

زمانی افزود: دشمن شاید بتوانند در غنی‌سازی اختلال ایجاد کنند، اما با وجود از دست دادن برخی دانشمندان، هزاران نفر از شاگردان تربیت‌شده آن‌ها آماده خدمتند. دشمن باید این واقعیت را درک کند

اهداف ناکام دشمن و تقویت انسجام ملی

وی بیان کرد: در این جنگ، به اهدافی دست یافتیم که دشمن هرگز باور نمی‌کرد ما قادر به تحقق آن‌ها باشیم. آن‌ها گمان می‌کردند با بمباران مناطق حساس، ایجاد رعب و وحشت، سرگردانی ما، و بهره‌برداری از شکاف‌های اجتماعی، هرج‌ومرج ایجاد کنند، اما به هیچ‌یک از این اهداف نرسیدند.

فرماندار رامهرمز افزود: بر خلاف تثور دشمن در این جنگ انسجام میان مردمانمان محکم‌تر شد و این اتحاد، پشتوانه‌ای عظیم برای کشور است.

فراخوان به وفاداری و قدردانی از ملت

زمانی با فراخوان به همگان، گفت: باید بیش از پیش پای کار مردم و نظام باشیم و با قوت بیشتری عمل کنیم. ما باید قدر مردمانمان را بدانیم که مردمی بی‌نظیر در جهان داریم.

 فرماندار رامهرمز با اشاره به نقش مردم، بیان کرد: این ملت با ایمان و وحدت، پایه‌های عزت کشور را استوارتر کرده و در برابر هر تهدیدی ایستادگی خواهد کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!