حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
پیگیری پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان ادامه دارد
فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست:

پیگیری پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان ادامه دارد

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست گفت: در پی شهادت محیط‌بان هدایت‌الله دیده‌بان، دو نفر که یکی از آن‌ها ضارب اصلی است پس از گذشت کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر شد. پیگیری‌های ویژه برای دستگیری فرد سوم کماکان ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست؛ سردار رضا رستگار اظهار کرد: در پی شهادت شهید هدایت‌الله دیده‌بان در ۱۳ خرداد امسال در منطقه حفاظت شده خائیز به دست شکارچیان غیرمجاز، دو نفر که یکی از آنان ضارب اصلی است، با اعترافات و کشف سلاح مربوطه ظرف کمتر از ۴۸ ساعت بازداشت شدند.

وی با قدردانی از همکاری مقامات انتظامی و قضایی استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان، افزود: پیگیری ویژه برای دستگیری ضارب سوم همچنان ادامه دارد و با هماهنگی‌های انتظامی و قضایی در شهرستان‌های دهدشت و بهبهان، اقدامات میدانی و اطلاعاتی به صورت مستمر در جریان است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست گفت: با دستور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، حمایت‌های قضایی شامل معاضدت قضایی و اخذ وکیل برای پرونده شهادت محیط‌بان انجام شده و روند پیگیری با جدیت ادامه دارد.

وی از مردم و دوست‌داران محیط‌زیست خواست در صورت داشتن اطلاعات درباره مخفیگاه فرد سوم، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ یا نزدیک‌ترین یگان انتظامی اطلاع دهند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!