حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
محدودیت ترافیکی ۲۲ بهمن اهواز اعلام شد
رئیس پلیس راهنمایی‌ورانندگی کلان‌شهر اهواز:

محدودیت ترافیکی ۲۲ بهمن اهواز اعلام شد

رئیس پلیس راهنمایی‌ورانندگی کلان‌شهر اهواز گفت: برای برقراری نظم، امنیت و جلوگیری از به‌وجودآمدن هرگونه مشکلات ترافیکی و تسهیل تردد شرکت‌کنندگان در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن محدودیت‌های ترافیکی در شهرستان اهواز اعمال می‌شود.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی اداره پلیس راهور اهواز؛ سرهنگ سعیدحسنوند اظهار کرد: محدودیت ترافیکی یوم‌الله ۲۲ بهمن از ساعت ۲۳ روز یکشنبه هفته جاری تا پایان مراسم راهپیمایی در اهواز اعمال خواهد شد.

وی افزود: برای برقراری نظم، امنیت و جلوگیری از به‌وجودآمدن هرگونه مشکلات ترافیکی و در راستای تسهیل تردد شرکت‌کنندگان در مراسم راهپیمایی روز ۲۲ بهمن محدودیت‌های ترافیکی در شهرستان اهواز اعمال می‌شود.

رئیس پلیس راهور اهواز با اشاره به اجرای محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲ بهمن شهرستان اهواز بیان کرد: محدودیت ترافیکی از میدان مولوی به سمت پل چهارم، خیابان‌های منتهی به خیابان سلمان غربی و سلمان شرقی از سمت شمال و جنوب، میدان شهدا به سمت سه‌راهی آزادگان، خیابان ۳۰ متری از کافی به سمت تقاطع سلمان مسیر جنوب به شمال اعمال می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین محدودیت ترافیکی از خیابان ۳۰ متری تقاطع امام شریعتی به سمت تقاطع سلمان مسیر شمال به جنوب و بلوار ساحلی غربی مسیر شمال به جنوب از نبش گمرک و مسیر جنوب به شمال از دوربرگردان روبروی سیلو و همچنین ساحلی شرقی مسیر شمال به جنوب از دوربرگردان قبل غذاخوری پارس و مسیر جنوب به شمال از دوربرگردان روبروی پایانه شهید فهمیده اجرا خواهد شد.

حسنوند تأکید کرد: مسیر سه‌راهی سلمان به سمت تقاطع سلمان و برعکس مسیر شرق به غرب و غرب به شرق، خروجی ساحلی از بانک صادرات به سمت خیابان آزادگان، مسیر بلوار آیت‌الله بهبهانی، تقاطع کیکاووس، چهارراه آبادان، تقاطع امام کمپانی و سه‌راه سلمان تا تقاطع پاداد مسدود خواهد شد.

وی پیرامون مسیرهای جایگزین خاطرنشان کرد: بلوار آیت‌الله بهبهانی، تقاطع پاداد به سمت تقاطع کیکاووس شمال به جنوب، بلوار آیت‌الله بهبهانی، تقاطع پاداد به سمت کیکاووس مسیر شمال به جنوب، خیابان کمپانی «پیروزی» از کیکاووس تا تقاطع پاداد مسیر شمال به جنوب و جنوب به شمال برای مسیر جایگزین در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: همچنین مسیرهای خیابان زند مسیر شرق به غرب و غرب به شرق و خیابان رستگاری تقاطع کیکاووس تا آزادگان شمالی مسیر شرق به غرب و بر عکس برای تردد رانندگان در روز ۲۲ بهمن در شهرستان اهواز برای تردد خودرو در نظر گرفته شده است.

وی در پایان از ساکنانی که در محدوده طرح ترافیکی راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در شهر اهواز قرار دارند خواست: از پارک‌کردن خودروهای خود در طول مسیر راهپیمایی خودداری کنند.

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.