حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز مطرح کرد:

مدیریت مصرف برق توسط شهروندان

مدیریت مصرف برق توسط شهروندان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: با توجه به افزایش گرما از شهروندان تقاضا می‌شود در ساعات اوج مصرف برق از وسایل پرمصرف استفاده نکنند.

 به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی شرکت برق اهواز؛ محمد فراتی اظهار کرد: نظر به اعلام سازمان هواشناسی، طی روزهای آتی شاهد وقوع دماهای ۴۸ تا ۵۰ درجه خواهیم بود.

 وی افزود: با توجه به‌ضرورت تأمین رفاه و آسایش عمومی و خدمت‌رسانی مطلوب برق، از کلیه مشترکین گرامی تقاضا می‌شود در ساعت‌های پیک یا اوج مصرف از ساعت ۱۲ تا ۱۸ و از غروب آفتاب تا ساعت ۱۰ شب است، از لوازم پرمصرف غیرضروری مانند لباسشویی، جاروبرقی، اتو و نظایر آن در این ساعت‌ها خودداری نمایند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: بهترین زمان استفاده از وسایل پرمصرف بین ساعت ۲۲ شب تا ۱۰ صبح است.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.