حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
بازارچه‌های هویزه در آستانه فروپاشی
کارشناس شهرسازی در گفتگو با «رهیاب» مطرح کرد:

بازارچه‌های هویزه در آستانه فروپاشی

کارشناس شهرسازی گفت: فرسودگی زیرساخت‌های شهری هویزه، از جمله پل اصلی و بازارهای شهر، نگرانی‌های جدی ایجاد کرده و زنگ خطر ایمنی را برای مسئولان به صدا درآورده است.

محمد ساکی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ اظهار کرد: طی کمتر از یک هفته، دو حادثه خطرناک در شهر هویزه رخ داده که تنها لطف الهی مانع از وقوع یک فاجعه انسانی شده است. پل اصلی شهر، که شهروندان بارها نسبت به وضعیت نامناسب آن هشدار داده بودند، به دلیل بی‌توجهی مسئولان، بخشی از آن فرو ریخت. خوشبختانه، این حادثه در لحظه‌ای رخ داد که هیچ عابری در مسیر نبود.

وی افزود: علاوه بر این، بخشی از بازار اصلی شهر «امام رضا» نیز دچار ریزش شد. خوشبختانه این حادثه در ساعات کم‌تردد اتفاق افتاد، اما اگر در ایام عید یا ساعات پرتردد رخ می‌داد، می‌توانست جان چندین شهروند را به خطر بیندازد. سال گذشته نیز سقف بازارچه اهل جرف ریزش کرد که تنها به دلیل وقوع این حادثه در نیمه‌شب، از تلفات جانی جلوگیری شد.

کارشناس شهرسازی با اشاره به وضعیت نامناسب زیرساخت‌های شهری گفت: بسیاری از مناطق پرتردد و حیاتی هویزه، از جمله بازارچه‌ها و دیگر بناهای شهری، فرسوده و ناایمن هستند. این مسئله نه‌تنها خطرات جانی برای شهروندان در پی دارد، بلکه تهدیدی جدی برای فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی شهر محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: وقوع چنین حوادثی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز، هم‌زمان با اوج ازدحام خرید عید سعید فطر، زنگ خطری جدی برای مسئولان است. در این ایام، افزایش جمعیت در بازارها و معابر می‌تواند احتمال وقوع حوادث ناگوار را چندین برابر کند.

ساکی در پایان تصریح کرد: رسیدگی فوری به وضعیت این بناهای فرسوده ضروری است. مسئولان ذی‌ربط باید هرچه سریع‌تر اقدامات لازم را برای مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی این اماکن انجام دهند، در غیر این صورت، وقوع حوادث ناگوار و خسارات جانی و مالی گسترده، اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!