حالت تاریک
شنبه, 06 مرداد 1403
فرماندار دزفول مطرح کرد:

برنامه‌ریزی برای کاهش خسارت‌های احتمالی بارندگی در دزفول

برنامه‌ریزی برای کاهش خسارت‌های احتمالی بارندگی در دزفول

فرماندار دزفول گفت: همه نیروهای دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول باید در حالت آماده باش باشند و مرخصی نیروهای شهرداری در این ایام لغو شود.

 به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ علی‌رضا خردمند ظهر امروز یکشنبه بیست و هفتم اسفندماه در نشست هماهنگی پیشگیری و پاسخ به بحران شهرستان دزفول اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی بارندگی شدید از دوشنبه‌شب تا پایان روز سه‌شنبه در شهرستان دزفول باید برای کاهش خسارت‌های احتمالی برنامه‌ریزی کنیم.

 وی ادامه داد: جبهه بارشی پیش‌رو با توجه به پیش‌بینی ورزش باد شدید، تگرگ و میزان بالای بارش‌ها، متفاوت از سامانه‌های قبلی است، ضمن اینکه این جبهه از شهرستان دزفول آغاز می‌شود، ازاین‌رو باید آمادگی لازم را برای پاسخ به بحران داشته باشیم.

 فرماندار دزفول بیان کرد: خودروهای آفرود در تجارب سال‌های گذشته در سیل گرفتار شده بودند که باید در خصوص لزوم حضور نیافتن آنها در بستر رودخانه‌ها در ایام پیش‌رو اطلاع‌رسانی شود.

 وی، آبخیزداری را برای جلوگیری از خسارات سیل ضروری دانست و ادامه داد: اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دزفول تجهیزات لازم را مستقر و اداره حفاظت محیط‌زیست دزفول در خصوص منع ماهیگیری در رودخانه‌ها اطلاع‌رسانی کند.

 خردمند خواستار دوری گردشگران، قایقرانان و غواصان از دره‌های تو بیرون، کول خرسون و رودخانه‌ها شد و گفت: تورهای گردشگری و عشایر مستقر در شهرستان دزفول باید نسبت به این بارش‌ها که همراه با تگرگ و رعدوبرق است، آگاه شوند.

 وی ادامه داد: با توجه به حضور گردشگران در مناطق کوهستانی و چادرزدن در نقاط مختلف، احتمال خطر زیاد است، ازاین‌رو باید از تمام ظرفیت رسانه‌ها، روابط‌عمومی دستگاه‌ها، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دزفول و بخشداران برای آگاه‌سازی گردشگران و طبیعت‌گردان و خودداری از حضور آنها در مناطق خطر استفاده کرد.

 فرماندار دزفول با بیان اینکه سامانه بارشی پیش رو طبق پیش‌بینی‌ها بسیار خطرناک است، عنوان کرد: اگر پیش‌بینی‌ها درست باشند با توجه به نامناسب‌ بودن زیرساخت‌های بخش شهیون به‌ویژه جاده‌ها با مشکل مواجه خواهیم شد.

 خردمند با تأکید بر لزوم آماده‌باش تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول گفت: شهرداری‌ها و آبفا، ضمن بررسی خروجی فاضلاب و جوی‌های دفع آب‌های سطحی، پمپ‌های تخلیه و ماشین‌آلات خود را برای خدمات‌رسانی آماده و در صورت نیاز تعمیر کنند.

 وی خواستار آماده‌سازی حسینیه‌ها و اردوگاه‌ها برای اسکان اضطراری شد و افزود: عشایر و گردشگران از استقرار چادر در کنار رودخانه‌ها و مسیرها خودداری کنند.

 فرماندار ویژه دزفول در ادامه گفت: اگرچه خروجی سد دز کنترل می‌شود، ولی با توجه به ورود سیلاب از چند نقطه بعد از سد لازم است، تمهیدات لازم اندیشیده شود.

 وی خواستار همکاری یگان‌های ارتش به‌ویژه پشتیبانی جنوب غرب و گردان بلایای تیپ ۲۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش شد و بیان کرد: انتظار می‌رود در صورت قطعی برق، به‌سرعت نسبت به وصل کردن آن اقدام شود؛ چراکه در برخی نقاط به‌محض قطعی برق، آب نیز قطع می‌شود.

 خردمند گفت: همه نیروهای دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول باید در حالت آماده‌باش باشند و مرخصی نیروهای شهرداری در این ایام لغو شود.

 فرماندار ویژه دزفول گفت: اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و شهرداری اکیپی برای بازدید از بافت قدیم دزفول اعزام و موارد آسیب‌رسان به این بافت تاریخی را به مالکان گوشزد کنند تا هنگام بارندگی شاهد ریزش ساختمان در این بافت نباشیم.

 وی با تأکید بر لزوم بررسی مجدد سیل‌بندهای رودخانه دز افزود: بخشداران باید نشست‌هایی با دهیاران داشته باشند و خطرناک بودن سامانه بارشی پیش رو را به آنها اطلاع‌رسانی کنند.

 خردمند با اشاره به بارش‌های سیل‌آسای سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۸ در دزفول و شمال خوزستان افزود: این تجارب به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم از سامانه بارشی پیش رو بیشترین بهره را ببریم و کمترین خسارت را ببینیم.

 وی خواستار هرس درختان در ۲۴ ساعت پیش رو به‌صورت جهادی شد و گفت: ارتباط مخابراتی باید در این ایام کنترل شود تا در صورت نیاز برای امدادرسانی امکان ارتباط وجود داشته باشد.

 انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از