
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان خبر داد:
غدیر اهواز آماده بازگشت به روزهای پرشور
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: بیش از سه سال استادیوم غدیر را در اختیار باشگاه استقلال قرار دادیم و با تمام توان، از محل اعتبارات وزارت ورزش و استانداری، برای تکمیل چمن و روشنایی آن همراهی کردیم.
حمید بنیتمیم در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ پیرامون آخرین وضعیت ورزشگاه غدیر اهواز اظهار کرد: بیش از سه سال است که این استادیوم در اختیار باشگاه استقلال قرار دارد و مجموعه ورزش و جوانان استان نیز با حداقل هزینه، نهایت همکاری را برای بهرهبرداری مناسب داشته است.
وی افزود: همواره تلاش کردیم با تعامل و همدلی در کنار باشگاه استقلال باشیم و هرجا ایرادی وجود داشته بدون طرح موضوع، برای رفع آن اقدام کردیم. استادیوم را تحویل دادیم و بعد از آن نیز بهجای رها کردن امور، همراهیهای لازم ادامه داشته است.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: آنچه در توان داشتیم، ازجمله اعتبارات اختصاصیافته توسط وزیر محترم ورزش و جوانان و منابعی که با حمایت استانداری و شخص استاندار فراهم شد، همگی برای تکمیل و آمادهسازی ورزشگاه غدیر هزینه شد.
بنیتمیم ادامه داد: اکنون تنها دو ایراد عمده باقی مانده که نخست موضوع چمن است که کارهای اجرایی آن در حال انجام است و دوم روشنایی ورزشگاه که با پیگیریهای صورتگرفته قرار است از محل اعتبارات مالیات استان و با مساعدت دکتر خورشیدی تأمین شود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تکمیل چمن و تأمین روشنایی، ورزشگاه غدیر دیگر مشکلی نداشته باشد و بتواند میزبان مسابقات و رویدادهای مهم ورزشی در شأن مردم خوزستان باشد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!