در حاشیه بازدید کمیسیون اصل ۹۰:
حذف فلرهای نفتی در خوزستان واجب است
دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به اختلاف آماری بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و سازمان محیطزیست درباره فلرسوزی، گفت: این ناهمخوانی باید اصلاح شود تا برنامهریزی برای کاهش آلودگی هوا با دقت بیشتری انجام گیرد.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ محمد امیر در حاشیه سفر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان به بررسی میدانی این کمیسیون از شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون، پالایشگاه گاز بیدبلند، میدان نفتی بیبی حکیمه و برخی پتروشیمیها اشاره کرد.
وی افزود: میزان آلایندگی در مناطقی که فلرسوزی صورت میگیرد به شدت بالا بوده و موجب آسیب جدی به محیطزیست استان شده است.
دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با تأکید بر بررسی دقیق این کمیسیون پیرامون وضعیت فلرسوزی در استان خوزستان گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، فلرسوزی باید به کمترین میزان خود برسد و گازهای فلر به جای سوزانده شدن به خوراک پتروشیمیها تبدیل شود.
به گفته وی گازهای فلر، سرمایه و ثروت ملی هستند که فناوری تبدیل آن به خوراک پتروشیمی نیز در کشور وجود دارد.
امیر با اشاره به تأثیر بازدیدهای میدانی و حضور کمیسیون اصل ۹۰ در استان خوزستان خاطرنشان کرد: معمولا آمارها و گزارشهای کاغذی با بررسیهایی میدانی تفاوت دارند به عنوان نمونه در شهر اهواز و حاشیه آن حدود ۴۰ مشعل فلری وجود دارد که این میزان با آمارهای ارائه شده به ما همخوانی ندارد.
وی افزود: در بازدیدهای میدانی بهتر میتوان به وضعیت منطقه دست یافت و بهترین تصمیمات را اتخاذ کرد.
دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خاطرنشان کرد: بازدیدهای کمیسیون به منظور کمک به استان و کشور است تا بتوانیم این ثروت را به مسیر درست هدایت کنیم.
انتهای خبر/