حالت تاریک
شنبه, 03 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
تحلیلگر مسائل سیاسی مطرح کرد:

حضور در انتخابات واجب شرعی است

حضور در انتخابات واجب شرعی است

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: علت این که رسانه‌های خارجی بر علیه حضور مردم در انتخابات تبلیغ می‌کنند و می‌خواهند مردم پای صندوق‌های رأی حضور پیدا نکنند همین مسئله است که می‌خواهند جمهوریت را زیر سئوال ببرند.

 به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از شبکه خبری راه دانا؛ محمود معلمی در گفتگو با خبرنگار سایت خبری تحلیلی صاحب نیوز درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب مردمی است؛ یعنی اگر مردم را از انقلاب اسلامی جدا کنید، دیگر مفهومی نخواهد داشت.

 وی یکی از مهم‌ترین صحنه‌های واقع بودن مردم در انقلاب اسلامی را صحنه انتخابات‌های مختلف اعمّ از انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا، انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات مجلس خبرگان و انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد.

 این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: مردمی‌بودن این انقلاب در این صحنه‌ها به اثبات می‌رسد؛ یعنی در آن بزنگاه‌هایی که نیاز به تصمیم‌گیری برای کشور در همه جهات است.

 معلمی ادامه داد: مردمی‌بودن انقلاب یعنی مردم باید در انتخاب افراد برای نهادها نقش داشته باشند وگرنه مردمی‌بودن دیگر مفهومی نخواهد داشت بنابراین مردم باید حضور خود را در این صحنه‌ها هر چه قوی‌تر نشان دهند تا جمهوریت نظام را به اثبات برساند.

 این تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: جمهوری اسلامی از دوکلمه تشکیل شده است که کلمه «اسلامی» محتوای این حکومت را نشان می‌دهد و کلمه «جمهوری» قالب و کمیّت حکومت را و هر کدام از این دوکلمه مورد خدشه واقع شود، انقلاب اسلامی از اعتبار می‌افتد و حضور مردم در انتخابات، جمهوریت را محقق می‌کند و به جهان نشان می‌دهد.

 وی عنوان کرد: علت این که رسانه‌های خارجی بر علیه حضور مردم در انتخابات تبلیغ می‌کنند و می‌خواهند مردم پای صندوق‌های رأی حضور پیدا نکنند همین مسئله است که می‌خواهند جمهوریت را زیر سئوال ببرند.

 معلمی گفت: برای همین است که رهبر معظم انقلاب حضور مردم در پای صندوق‌های رأی را واجب شرعی بیان می‌کنند و می‌فرمایند «واجب شرعی است که مردم در انتخابات شرکت کنند.»

 این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: حضور مردم در انتخابات از هر جنبه‌ای به مسئله نگاه شود اعمّ از جنبه‌های شرعی، نگاه به منافع ملی، اجتماعی، بین‌المللی و غیره باید رقم بخورد.

 انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از