حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
دستگیری عاملان نشر اکاذیب در فضای مجازی
دادستان عمومی و انقلاب خوزستان مطرح کرد:

دستگیری عاملان نشر اکاذیب در فضای مجازی

دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان گفت: افرادی که با انتشار اخبار کذب و شایعات بی‌اساس در فضای مجازی، قصد تشویش اذهان عمومی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه را داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ امیر خلفیان شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: در پی افزایش ناامنی‌های اخیر و گزارش‌های متعدد مردمی مبنی بر وقوع سرقت‌های مسلحانه در سطح استان، با دستور ویژه دادستان عمومی و انقلاب خوزستان، طرح ضربتی مقابله با سارقان مسلح و مخلان نظم عمومی به مرحله اجرا درآمد..

وی در تشریح جزئیات این عملیات گسترده افزود: در راستای تأمین امنیت شهروندان و مقابله قاطع با مجرمان و اخلالگران نظم عمومی، با همکاری نیروهای انتظامی و امنیتی، تعداد قابل‌توجهی از اراذل‌واوباش سابقه‌دار و سارقان مسلح که تحت تعقیب بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان گفت: متهمان دستگیر شده در چندین فقره سرقت مسلحانه و تیراندازی در مراسم‌ها عمومی دست داشته و با اقدامات مجرمانه خود موجب سلب آسایش و امنیت شهروندان شده بودند.

وی با اشاره به دستگیری عاملان نشر اکاذیب در فضای مجازی تصریح کرد: همچنین در این عملیات، افرادی که با انتشار اخبار کذب و شایعات بی‌اساس در فضای مجازی، قصد تشویش اذهان عمومی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه را داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.

خلفیان یادآور شد: دستگاه قضائی استان خوزستان با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت و آسایش شهروندان را به مخاطره بیندازد، با قاطعیت برخورد خواهد کرد و اجازه جولان به مجرمان و اخلالگران نظم عمومی را نخواهد داد.

این مقام قضائی با تأکید بر عزم جدی دستگاه قضائی در برخورد با مجرمان تصریح کرد: تمامی متهمان دستگیر شده پس از تکمیل پرونده و انجام تحقیقات مقدماتی، با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند و پرونده آنان در حال رسیدگی است.

وی با اشاره به توانمندی‌های ضابطین قضائی خاطرنشان کرد: دستگاه قضائی استان با بهره‌گیری از توان و ظرفیت بالای ضابطین قضائی، با هرگونه اقدام مخل امنیت عمومی برخورد قاطع و بدون اغماض خواهد کرد و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

خلفیان در ادامه تأکید کرد: امنیت و آرامش مردم خط‌قرمز دستگاه قضائی است و با کسانی که قصد برهم‌زدن نظم عمومی را داشته باشند، با شدیدترین برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

این مقام مسئول در پایان از همکاری و اعتماد مردم به دستگاه قضایی قدردانی کرد و افزود: حضور و مشارکت مردم در گزارش موارد مشکوک و همکاری با نیروهای انتظامی و قضائی، نقش مهمی در ارتقای امنیت عمومی دارد.

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.