حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
شناسایی و اصلاح ۱۶ نقطه پرحادثه استان
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان مطرح کرد:

شناسایی و اصلاح ۱۶ نقطه پرحادثه استان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: هم‌افزایی و تعامل همه سازمان‌های مربوطه در جذب اعتبارات برای تسریع در توسعه جاده‌های استان لازم است. ۱۹ نقطه پرحادثه در استان شناسایی و ۱۶ نقطه اصلاح و برطرف شده است.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ محمد جولانژاد در جمع خبرنگاران در خصوص حوزه عملکردی این اداره کل و ارتباط آن با تصادفات جاده‌ای استان، اظهار کرد: در موضوع علت وقوع سوانح رانندگی در خوزستان که باعث بروز نگرانی شده دلایل گوناگونی دخالت دارند که در مواردی به‌اشتباه و عدم آگاهی از تفکیک وظایف سازمانی این دلایل به راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان نسبت داده می‌شود. 

وی با اشاره به این موضوع که به‌اشتباه در تصادفات درون‌شهری، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مورد پرسش قرار می‌گیرد، افزود: برخی از سوانح رانندگی که منجر به جرح و فوت‌شدن سرنشینان وسیله نقلیه می‌شود در محدوده‌های شهری رخ می‌دهد که اصلاً در حیطه وظایف و مسئولیت این اداره کل نیستند. 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان پیرامون ساخت، توسعه و تعریض جاده‌های بین‌شهری و طرح این موضوع که چرا مسیرهای پرحادثه تعریض و اصلاح نمی‌شوند و یا چرا جاده جدید احداث نمی‌شود بیان کرد: در حوزه فعالیت این اداره کل نیست و راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تنها مسئولیت نگهداری و ایمن‌سازی جاده‌های برون‌شهری که عملیات احداث آنها به پایان رسیده را با اقداماتی نظیر خط‌کشی، اصلاح شیب شیروانی و نصب علائم بر عهده دارد.

وی بر اساس گزارش‌های پلیس‌راه از ابتدای سال جاری تاکنون سهم تقصیر جاده‌ها در محورهای خوزستان یک درصد از کل تصادفات منجر به فوت بوده خاطرنشان کرد: این نشان می‌دهد واکاوی علت‌های افزایش آمار سوانح رانندگی اخیر استان، عوامل دیگری نیز دخیل هستند.

جولانژاد اذعان کرد: بخشی از تصادفات در محدوده کارگاهی پروژه‌های راه‌سازی رخ داده‌اند که متعاقب آن محور هنوز تکمیل و در اختیار راهداری قرار نگرفته است و مسئولیت حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای بر عهده متولیان ساخت راه است. 

وی با اشاره به حجم بالای تردد در جاده‌های خوزستان و لزوم توسعه مسیرهای ارتباطی باتوجه‌به موقعیت و ظرفیت‌های اقتصادی خوزستان، تصریح کرد: در ۱۰ماهه امسال بیش از ۳۱۰ میلیون تردد در سطح محورهای استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه رشد ۷ درصدی نشان می‌دهد و سهم تردد خودروهای سنگین از این میزان بیش از ۴۳ میلیون است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۱ درصد رشد همراه است.

این مقام مسئول طبق آمارها تردد جاده‌ای در محورهای خوزستان با ثبت ۲۵۳ میلیون تردد خودرو در سال ۱۴۰۱ رشد ۳۰ درصدی نسبت سال ۱۴۰۰ را نشان می‌دهد افزود: در سال گذشته نیز با ثبت ۲۵۹ میلیون تردد جاده‌ای، شاهد رشد ۱۷ درصدی تردد خودروها در محورهای استان نسبت به سال ۱۴۰۱ بودیم.

وی با بیان اینکه افزایش تردد جاده‌ای در افزایش تصادفات نقش مستقیمی دارد، تصریح کرد: زیرساخت‌های جاده‌ای در استان متناسب با میزان تردد خودروها در این استان نیست و استان وسیع و حمل‌ونقلی خوزستان نیازمند توسعه در بخش جاده‌ها است؛ موضوعی که بارها در جلسات مرتبط با حوزه توسعه زیرساخت‌های استان از جمله کمیسیون‌های ایمنی راه به آن اشاره شده و مورد تأکید سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و این اداره کل نیز است . 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با تأکید بر لزوم هم‌افزایی و تعامل همه سازمان‌های مربوطه در جذب اعتبارات برای تسریع در توسعه جاده‌های استان بیان کرد: در خصوص رفع نقاط پرحادثه که توسط یک کارگروه مشترک از پلیس‌راه و وزارت راه و شهرسازی شناسایی و ابلاغ می‌شوند که در این راستا ۱۹ نقطه پرحادثه در استان شناسایی شد و از این تعداد ۱۶ نقطه اصلاح و برطرف شده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد اعتبار رفع این نقاط از محل طرح مولدسازی است، افزود: تصمیم‌گیری در خصوص تأمین منابع رفع نقاط پرحادثه استان از محل طرح مولدسازی در کارگروه تخصصی با همین موضوع انجام و سهم ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان برای تأمین این منابع از محل طرح‌های مولدسازی مشخص خواهد شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.