![فریاد خاموش کودکان خوزستان زیر آسمان خاکستری](https://rahyabnews.com/default-image/default-730x400.png )
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز مطرح کرد:
فریاد خاموش کودکان خوزستان زیر آسمان خاکستری
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: آلودگی هوا تأثیر مستقیمی بر افزایش مراجعات بیمارستانی دارد، بهویژه در روزهای آلوده که تعداد بیماران، خصوصاً کودکان زیر ۱۲ و ۶ سال، افزایش چشمگیری داشت.
میثم معزی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ اظهار کرد: با توجه به بحرانهای ناشی از آلودگی هوا، میزان مراجعه بیماران به بیمارستانها در چهار ماه گذشته بهشدت افزایش یافته است. در این مدت، بیمارستانها با تمام ظرفیت، تجهیزات، دارو، نیروی انسانی، پزشک و پرستار در حال ارائه خدمات به بیماران هستند.
وی افزود: در یک ماه گذشته، با دستور اکید استاندار خوزستان و پیگیریهای ریاست دانشگاه، اقدامات قابل توجهی برای افزایش ظرفیت بیمارستانها انجام شده است. در همین راستا، بیمارستان ابوذر حدود ۵۰ تخت جدید اضافه کرده و تجهیزات درمانی نیز در حال بهروزرسانی است. همکاران ما با تمام توان در حال خدمترسانی به بیماران هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: آلودگی هوا تأثیر مستقیمی بر افزایش مراجعات بیمارستانی دارد، بهویژه در روزهای آلوده که تعداد بیماران، خصوصاً کودکان زیر ۱۲ و ۶ سال، افزایش چشمگیری پیدا میکند. این موضوع بارها به شرکتهایی که فعالیتشان باعث آلودگی هوا میشود، گوشزد شده و از آنها خواسته شده است که در راستای مسئولیت اجتماعی خود وارد عمل شوند و در کنار دانشگاه علوم پزشکی باشند.
وی ادامه داد: با وجود تأکیدهای مکرر، هنوز اقدام مؤثری از سوی برخی شرکتهای صنعتی برای کاهش آلودگی و حمایت از مراکز درمانی انجام نشده است. این در حالی است که مردم خوزستان، بهویژه کودکان و زنان، بیشترین آسیب را از این شرایط متحمل میشوند و انتظار دارند مسئولان و صنایع مرتبط راهکارهای جدیتری برای حل این معضل اتخاذ کنند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: هماکنون به همراه معاون استاندار، در حال بررسی راهکارهای مؤثر برای کاهش این بحران هستیم. از دستگاههای اجرایی نیز انتظار میرود که با ورود جدی به این موضوع، شرایط درمانی بهتری را برای بیماران فراهم کنند. وضعیت فعلی نیازمند همافزایی و تعامل گسترده بین بخشهای مختلف است.
وی خاطرنشان کرد: طبق آمار، سالانه حدود ۳۰ درصد به مراجعات تنفسی در سطح استان اضافه میشود که این رقم بسیار نگرانکننده است. متأسفانه برخی از بیماران، بهویژه دانشآموزان، به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از آلودگی هوا، از روند آموزش خود نیز بازمیمانند. این موضوع، زنگ خطری برای آینده سلامت و آموزش استان محسوب میشود.
معزی در پایان تأکید کرد: امیدواریم با همکاری نهادهای مسئول و مشارکت شرکتهای صنعتی فعال در منطقه، بتوانیم این بحران را کنترل کرده و خدمات درمانی بهتری به شهروندان ارائه دهیم. دانشگاه علوم پزشکی اهواز همچنان با تمام توان در تلاش است تا کیفیت خدمات درمانی را ارتقا دهد و پاسخگوی نیازهای بیماران باشد.
انتهای خبر/