فعالیت اکیپهای پایش ملخ صحرایی درخوزستان
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از فعال شدن ۱۳۹ اکیپ پایش ملخ صحرایی در استان خبر داد و گفت: احتمال ورود دستههای ملخ به خوزستان وجود دارد.
به گزارش رهیاب، آفت ملخ از جمله خطرناك ترين آفات كليه محصولات كشاورزي جهان هستند. كه به علت داشتن تنوع گونه اي و تغذيهاي ميتوانند، به محصولات زراعي، مراتع، جنگلها و باغها و … خسارت وارد كنند. از آنجایی كه محل اجتماع یا کانون ملخ ها دورتر از مزارع و غالبا در مراتع است.
كشاورزان تمايلي به مبارزه با اين آفت در خارج مزارع و باغات ندارند و به همین دلیل ملخ ها بعنوان آفات عمومي تلقي مي شود ازاین رو ناجی شهیب زاده در گفتگو با رهیاب، اظهار کرد: شرایطی به وجود آمده که احتمال ورود دستههای ملخ صحرایی به خوزستان وجود دارد و از این رو در تلاش هستیم برای مبارزه با این آفت، در آمادگی کامل قرار داشته باشیم.
وی افزود: فراهم شدن شرایط خاص دمایی و بارندگی و افزایش جمعیت ملخ صحرایی در آفریقا و شبهجزیره عربستان و حضور دستههایی از این آفت در کشور عمان باعث شده است تا احتمال ورود این آفت به استان به وجود بیاید.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در این زمینه با توجه به هشدار سازمان حفظ نباتات کشور، اکیپهای پایش ملخ صحرایی در استان خوزستان فعال شدهاند.
شهیب زاده عنوان کرد: در حال حاضر به منظور پایش و مراقبت از مزارع جهت شناساسیی هجوم ملخها، ۱۳۹ اکیپ بازرسی در استان فعال شده است و نسبت به پایش مزارع استان اقدام میکنند.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط و پیشبینیها عملیات دیدهبانی ملخ صحرایی توسط اکیپهای پایش در سطح مزارع استان در حال انجام است تا آمادگی کامل برای مبارزه با این آفت وجود داشته باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان یادآور شد: در دو سال زراعی گذشته نیز با توجه به پایشهای انجام شده، هیچ خسارتی از هجوم ملخهای صحرایی در مزارع خوزستان ثبت نشد.
سال گذشته در سطحی بالغ بر حدود ۱۹ هزار و ۳ هکتار با آفت ملخ صحرایی مبارزه شد که این مبارزه بیشتر در استانهای خوزستان و بعد از آن بوشهر، هرمزگان و ایلام بود.
انتهای پیام/