حالت تاریک
پنج‌شنبه, 01 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا مطرح کرد:

مبارزه هوشمندانه با قاچاق کالا

مبارزه هوشمندانه با قاچاق کالا

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: دستگاه‌ها برای مبارزه با قاچاق کالا باید هوشمندانه ورود کنند و بر اساس اهمیت و اثرگذاری کالا در جامعه با قاچاق کالا مبارزه کنند.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ عبدالمجید بصیری روز چهارشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در محل اداره کل صمت خوزستان اظهار کرد: سال گذشته ۵۳ درصد کالای قاچاق در انبارهای اموال تملیکی استان حکم برائت گرفتند.

 وی افزود: اگر کاشفان و ضابطان کالای قاچاق دستگاه‌های نظارتی به‌درستی برای کالاهای کشف شده پرونده‌سازی کنند هزینه و زمانی که برای کشف و نگهداری این کالاها صرف می‌شود به هدر نخواهد رفت.

 دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ادامه داد: بیش از ۳۰ سازمان در استان و کشور در مسیر مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعالیت دارند.

 بصیری ادامه داد: دستگاه‌هایی همچون اداره کل شیلات، بانک مرکزی، محیط‌زیست، وزارت بهداشت، پخش فرآورده‌های نفتی، سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت جهاد کشاورزی به‌عنوان دستگاه‌های کاشف کالای قاچاق تعریف شده‌اند.

 وی گفت: تمامی دستگاه‌های مربوطه برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز همکاری و تلاش دارند.

 عبدالمجید بصیری بیان کرد: ۱۴۰ هزار انبار ثبت شده در استان وجود دارد و تعداد زیادی انبار نیز در استان ثبت نشده است و بازرسان باید از وضعیت تمامی این انبارها بازدید کنند.

 دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان بیان کرد: دستگاه‌ها برای مبارزه با قاچاق کالا باید هوشمندانه ورود کنند و بر اساس اهمیت و اثرگذاری کالا در جامعه با قاچاق کالا مبارزه کنند.

 در ادامه این نشست سرهنگ سعید شعبان اظهار کرد: ورود کالای قاچاق از مرزهای رسمی بیشتر با اسناد ساختگی و مجهول انجام می‌شود و کالای قاچاق از مرزهای غیررسمی نیز وارد استان می‌شود.

 وی با اشاره به انواع قاچاق از جمله انسان، دارو و یا کالا افزود: پلیس اقتصادی در حوزه کشف کالای قاچاق فعالیت دارد و به‌صورت شبانه‌روز پاسخگوی گزارش‌های دستگاه‌های نظارتی برای مقابله با قاچاق است.

 رئیس پلیس امنیت اقتصادی خوزستان ادامه داد: برای تردد خودروهایی که از گمرکات خارج می‌شوند سامانه کنترل محموله‌های جاده‌ای وجود دارد و با این وجود باید صحت‌سنجی خودروهای حامل کالا در مرزهای استان انجام شود.

 شعبان بیان کرد: قانون واردات کالای ملوانی مشخص است و باید از این ظرفیت استان در بستر قانون استفاده کرد.

 وی گفت: اگر در استان تغییری به لحاظ اقتصادی و معیشتی مشاهده شود به این معنی است که مسیر درستی برای ارتقای اقتصاد انجام شده است.

 بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که پدیده قاچاق سالانه یک‌میلیونی و ۷۰۰ هزار فرصت شغلی را در کشور از بین می‌برد.

 انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از