عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی:
مصرف مازوت نیروگاهها کاهش یافته است
عضو کمیسیون اصل ۹۰ گفت: مصرف مازوت در ماههای اخیر کاهش یافته و نیروگاهها دیگر از سوخت مازاد استفاده نمیکنند.
حبیب قاسمی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ اظهار کرد: مصرف مازوت در ماههای اخیر کاهش یافته و شاهد کاهش مصرف این سوخت بودهایم.
وی افزود: این روند موجب شده است تا مازاد سوخت مصرف نشود و اقدامات مثبتی در این زمینه صورت گیرد. به گفته وی، در نیروگاههای مرتبط، حدود یک هزار و ۲۰۰ نیروی دائمی و ۴۰۰ نیروی موقت مشغول به کار هستند که در بازههای پنج تا ۶ ماهه به تعمیرات مشغول میشوند. همچنین نیروهای بومی نیز در این روند به کار گرفته شدهاند.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ گفت: در جلسهای که در کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد، با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزیر نیرو، برنامهریزی برای استفاده حداکثری از نیروهای متخصص فنی مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: نیروهای فنی این کارخانه که تا چند سال پیش برای تعمیرات به خارج از کشور وابسته بودند، اکنون به طور کامل از نیروی داخلی بهرهمند شدهاند.
قاسمی بیان کرد: در راستای پیگیری مسائل مربوط به آلایندگی و گازهای فلر، کمیسیون اصل ۹۰ تکالیفی برای وزارتخانهها و شرکتهای مرتبط تعیین کرده است. یکی از این تکالیف، پرداخت عوارض آلایندگی به شهرداریها و دهیاریهای تأثیرپذیر بوده که متأسفانه از سال ۱۳۹۳ به بعد در برخی موارد پرداخت نشده است.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ تصریح کرد: طبق قانون، یک درصد از فروش شرکتهای آلاینده باید به این منظور اختصاص یابد، اما در بررسیها مشخص شد که این مبالغ در بسیاری از موارد به درستی هزینه نشدهاند.
وی افزود: از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است و این کمیسیون در حال بررسی مصرف این منابع است.
قاسمی همچنین اشاره کرد: در سه سال گذشته بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای فاضلاب شهری پرداخت شده است. اما بررسیها نشان داده که تصفیهخانه غرب اهواز و شبکههای فاضلاب مرتبط به درستی از این منابع بهرهمند نشدهاند و در این زمینه پیگیریها ادامه دارد.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ بیان کرد: در سفرهای نظارتی این کمیسیون، موضوع منطقه آزاد آبادان و خرمشهر نیز مورد بررسی قرار گرفت. مشکلات موجود در این مناطق شناسایی شده و مقرر شده است این مسائل در جلسات آتی کمیسیون مطرح شود.
وی در پایان عنوان کرد: این مسائل و مشکلات در دستور کار کمیسیون قرار گرفته و پروندههایی برای بررسی دقیقتر تشکیل خواهد شد. همچنین جلسات مرتبط در تهران برگزار میشود و نتایج آن به اطلاع عموم خواهد رسید.
انتهای خبر/