حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
معلم ستون اصلی نظام تعلیم و تربیت
رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان مطرح کرد:

معلم ستون اصلی نظام تعلیم و تربیت

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: ما در دانشگاه فرهنگیان خوزستان با تمام توان در مسیر تربیت معلمان تراز انقلاب اسلامی گام برداشته‌ایم؛ معلم ستون اصلی نظام تعلیم و تربیت است و بدون او این نظام به تعطیلی کشیده می‌شود.

مسعود صالحی شبلیزی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ با اشاره به نقش بی‌بدیل معلم در نظام تعلیم و تربیت کشور، اظهار کرد: بر اساس دستور اجرایی مقام معظم رهبری، چهار دستگاه اصلی شامل آموزش‌و‌پرورش، دانشگاه فرهنگیان، سازمان نوسازی مدارس و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مسئولیت مستقیم در حوزه تعلیم و تربیت را برعهده دارند.

وی افزود: کیفیت آموزش به کلاس درس و کتاب وابسته است، اما نبود معلم نظام تعلیم و تربیت را به تعطیلی می‌کشاند. بنابراین پرورش معلم تراز انقلاب اسلامی ضرورتی انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: تنها دو دانشگاه در کشور مسئول تربیت معلم هستند: دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی. دانشگاه فرهنگیان خوزستان یکی از بزرگترین مراکز کشور محسوب می‌شود که شامل دو پردیس دخترانه در اهواز «پردیس حضرت فاطمه زهرا (س)» و پردیس پسرانه حضرت رسول (ص)، و ۶ مرکز تابعه در شهرهای آبادان، اندیمشک، دزفول، بهبهان، شوش و ایذه می‌باشد. همچنین مراکز مهارت‌آموزی در شهرهای شادگان، مسجدسلیمان، سوسنگرد و شوش فعال هستند.

وی بیان کرد: در حال حاضر، دانشگاه دارای بیش از ۶ هزار دانشجو، ۵۱ عضو هیأت علمی و حدود ۳۰۰ کارمند است.

صالحی عنوان کرد: در حوزه عمرانی و تجهیزاتی، در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان برای بهسازی و تعمیرات هزینه شد و بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات رفاهی از جمله کولر، لباسشویی و صندلی مصرف گردید. همچنین با همکاری نوسازی مدارس، بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جهت نوسازی فضای آموزشی دانشگاه جذب شد.

وی در ادامه بیان کرد: سال گذشته با حمایت نماینده ولی‌فقیه، رئيس دادگستری استان و آموزش‌وپرورش، موفق به أخذ رای دیوان عالی کشور درباره سند زمین پردیس رسول اکرم (ص) شدیم و هم‌اکنون پیگیر مراحل ثبت و انتقال سند به آموزش و پرورش هستیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: در حوزه فرهنگی و رفاهی، دانشگاه موفق شد بیش از ۷۰۰ نفر از دانشجویان را به مشهد مقدس اعزام کند و همایش‌های متعددی همچون جشنواره هنرهای نمایشی سراسر کشور را در دزفول برگزار نماید. همچنین مزار دو شهید گمنام در پردیس اهواز و بهبهان تشییع و ساماندهی شد.

وی افزود: در زمینه آموزش و ارتقاء کیفیت نیروی انسانی، دوره‌های متعددی برای اساتید و کارکنان برگزار شد و در جشنواره الگوهای برتر تدریس، مقام‌های شایسته‌ای در سطح ملی کسب گردید. اساتید این دانشگاه با وجود محدودیت‌ها توانسته‌اند مقام دوم مسابقات کشوری در تهران را به دست آورند.

صالحی با اشاره به جلسات متعدد هیأت امنا و پیگیری‌های صورت‌گرفته با استاندار خوزستان و سایر مسئولان استان، بیان کرد: از جمله برنامه‌های مهم دانشگاه در آینده، تأسیس دانشگاه جامع فرهنگیان استان، تجهیز آزمایشگاه‌ها با برآورد اعتباری حدود ۵۰ میلیارد تومان و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه استفاده از انرژی خورشیدی خواهد بود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: در بخش پذیرش دانشجو نیز سال گذشته استقبال بی‌نظیری صورت گرفت؛ به طوری که از میان ۶ هزار داوطلب، فقط حدود ۴۰ نفر به دلیل محدودیت ظرفیت پذیرفته شدند. بسیاری از این داوطلبان رتبه‌های برتر کنکور بوده و از سراسر استان به دانشگاه فرهنگیان خوزستان روی آوردند.

صالحی در پایان با تأکید بر لزوم توجه به روند پیشرفت دانشگاه، خاطرنشان کرد: امروز دانشگاه فرهنگیان خوزستان از حیث جذب دانشجو، سومین دانشگاه کشور به شمار می‌آید و در برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی، به ویژه در حوزه زبان انگلیسی و ادبیات عرب، جایگاه ویژه‌ای کسب کرده است. ایشان ابراز امیدواری کردند که با ادامه این روند و حمایت مسئولان، دانشگاه به جایگاه شایسته خود در سطح ملی و بین‌المللی دست یابد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!