
مدیرکل راهداری و جادهای خوزستان مطرح کرد:
پیشرفت چشمگیر زیرساختهای بندر امام خمینی(ره)
مدیرکل راهداری و جادهای خوزستان با اشاره به موقعیت راهبردی بندر امام خمینی (ره)، از پیشرفتهای زیرساختی و جذب سرمایهگذاری گسترده خبر داد و گفت: این بندر در آستانه تبدیل شدن به قطب تجارت کشور است.
محمد جولانژاد در گفتگو با گروه اقتصادی خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ پیرامون آخرین وضعیت توسعهای بندر امام خمینی (ره) اظهار کرد: این بندر به عنوان بزرگترین منطقه اقتصادی بندری کشور، پیشرفتهای چشمگیری در جذب سرمایهگذاری و توسعه زیرساختها داشته است.
وی افزود: منطقه بندر امام خمینی (ره) با وسعتی بالغ بر ۱۱ هزار هکتار «شامل بخشهای آبی و خشکی»، وسیعترین منطقه اقتصادی بندری کشور محسوب میشود که تاکنون حدود یکهزار و ۳۰۰ هکتار از آن فعال شده است. این بخش فعال شامل باراندازها، پروژههای سرمایهگذاری صنعتی و ساخت سیلوهاست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: با وجود اینکه بندر امام مستقیماً در حوزه تولید وارد نمیشود، اما به دلیل تأمین مواد اولیه کارخانجات از مسیر حملونقل دریایی، نقش حیاتی در زنجیره تولید کشور ایفا میکند.
وی ادامه داد: در سال گذشته قراردادها و تفاهمنامههایی به ارزش ۱۱۰ هزار میلیارد ریال در این منطقه منعقد شد که تحقق این موفقیتها بدون توسعه زیرساختی امکانپذیر نبود.
جولانژاد با اشاره به نقش سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: این سازمان با اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار، پروژههایی نظیر احداث پل و راههای دسترسی در منطقه را آغاز کرده است که زیرساختهای مهمی به شمار میروند.
وی همچنین از آغاز فاز دوم پروژه زیرساختهای اراضی ۱۰۰ هکتاری بندر خبر داد و بیان کرد: اجرای این پروژه میتواند ۱۰ میلیون تن به ظرفیت بارگیری و تخلیه بندر اضافه کند.
مدیرکل راهداری خوزستان در ادامه با تأکید بر اهمیت حملونقل ریلی گفت: بندر امام خمینی (ره) به شبکه راهآهن سراسری متصل است و سال گذشته حدود ۲/۹ میلیون تن بار از این طریق جابهجا شد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه خوزستان ۲۰ درصد از نوار ساحلی کشور را در اختیار دارد، هدفگذاری ما رسیدن به سهم ۳۰ درصدی حملونقل ریلی است تا ضمن کاهش بار ترافیکی جادهها، بهرهوری نیز افزایش یابد.
جولانژاد از راهاندازی نخستین ترمینال مکانیزه غلات کشور در بندر امام خبر داد و گفت: هماکنون سه ترمینال دیگر نیز در حال احداث هستند که با اتصال به شبکه ریلی، کارایی بندر را بیش از پیش ارتقا خواهند داد.
وی با اشاره به رشد مطلوب حمل کانتینری و نفتی در این بندر اظهار امیدواری کرد: با همکاری راهآهن و سایر نهادهای ذیربط، سهم حمل و نقل ریلی در بنادر کشور نیز افزایش یابد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان ضمن قدردانی از همراهی مسئولان در این بازدید گفت: ما آمادگی کامل برای همکاری با همه نهادها در جهت توسعه زیرساختها و ارتقای سهم حمل و نقل ریلی را داریم تا بندر امام خمینی (ره) به قطب اصلی تجارت و ترانزیت کشور تبدیل شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!