حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
نجات مادر باردار با اورژانس هوایی دزفول
رئیس اورژانس دزفول مطرح کرد:

نجات مادر باردار با اورژانس هوایی دزفول

رئیس اورژانس دزفول گفت: مادر باردار گرفتار در منطقه صعب‌العبور، با اورژانس هوایی نجات یافت.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی اورژانس دزفول؛ رضا معمارزاده اظهار کرد: در پی تماس اهالی منطقه چال روگه با مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و گزارش وضعیت اضطراری یک مادر باردار ۲۷ ساله، بلافاصله هماهنگی لازم برای اعزام اورژانس هوایی صورت گرفت.

وی افزود: این مادر باردار که سومین بارداری خود را تجربه می‌کرد، در ماه نهم بارداری با علائم زایمان مواجه شده بود و به دلیل سخت گذر بودن مسیر، امکان انتقال زمینی وی به مراکز درمانی وجود نداشت که پس از دریافت گزارش، یک تیم مجرب شامل کارشناسان اورژانس هوایی به همراه تجهیزات کامل پزشکی با بالگرد به محل اعزام شدند.

 رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: پس از ارزیابی اولیه و ارائه مراقبت‌های ضروری، بیمار به‌صورت ایمن به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شد که با اقدام به‌موقع تیم اورژانس هوایی، خطرات احتمالی برای مادر و جنین به حداقل رسید و وضعیت عمومی وی هم‌اکنون پایدار است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.