حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
شهید «حاجت مراد بیگدلی»:

نور حق را در لشکر اسلام ببینید

نور حق را در لشکر اسلام ببینید

شهید حاجت مراد بیگدلی در وصیت‌نامه خود می‌نویسد: اگر توانایی رزمی دارید به جبهه بیایید و نور حق را در لشکر اسلام و امام زمان (عج) مشاهده کنید.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پدرش محمد، کشاورزی می‌کرد و مادرش ترنج نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. معلم بود. ازدواج کرد و صاحب یک پسر و دو دختر شد. به‌عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و دوم اسفند ۱۳۶۳، در هورالعظیم بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.

متن وصیت‌نامه شهید حاجت مراد بیگدلی: 

راه مرا ادامه بدهید که همانا راه امام حسین علیه‌السلام است.
کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا 
 هر کس از این جنگ سرباز زند و در راه اسلام فداکاری نکند بدانید که مسلمان نیست.

در حال حاضر آمریکا و شوروی با تمام توان در میدان آمده‌اند و صدام و اکثر کشورهای عرب مرتجع منطقه با هم همکاری می‌کنند؛ اما دیگر دیر شده است و روزبه‌روز رسواتر و شکست‌خورده‌تر و عصبانی‌تر عقب‌نشینی می‌کنند.
 آن‌ها می‌خواهند با چه کسی بجنگند؟ با خدا یا امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه الشریف مگر می‌شود آن‌ها پیروز شوند؟ مگر وعده خدا خلاف است؟ کور خوانده‌اند و بدانند که جایشان در زباله‌دان تاریخ است.

در راه اسلام از هیچ کوششی دریغ نکنید و مسئله جنگ را فراموش نکنید. اگر توانایی رزمی دارید به جبهه بیایید و نور حق را در لشکر اسلام و امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) مشاهده کنید.
انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.