حالت تاریک
جمعه, 02 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟

پروژه تحریم انتخابات شکست سختی خورد

پروژه تحریم انتخابات شکست سختی خورد

در حالی جریانات ضد مردم در خارج و داخل کشور متحیر ازمشارکت مردم در انتخابات یازدهم اسفند هستند که سناریوهای بسیاری برای کاهش مشارکت در انتخابات طراحی کرده بودند.

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی «رهیاب» به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی فرآیند برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری به ایستگاه اعلام نتایج رسیده است که پروژه ضدانقلاب و جریان اپوزیسیون برای تحریم انتخابات در کشور با شکست مفتضحانه‌ای همراه شد.

 تلاش برای کاهش مشارکت و مأیوس کردن مردم از حضور پای صندوق‌های رای در ماه‌های اخیر موضوعی بود که به شکل‌های مختلف از سوی جریانات ضدانقلاب در حال شکل‌گیری بود.

 از گروه‌های تجزیه‌طلب تا سلطنت‌طلبان، مدعیان دموکراسی و گردانندگان اغتشاشات در کشور تلاش کردند تا با ارسال پالس‌های ناامیدی به کشور مردم را از نظام جمهوری اسلامی ایران دلسرد کرده و حضور آنها پای صندوق رای را امری بیهوده قلمداد کنند.

 تیر عبدالله مهتدی به سنگ خورد!

 در روزهای منتهی به انتخابات، منابع خبری در اقلیم کردستان عراق از انتشار یک فایل صوتی محرمانه متعلق به عبدالله مهتدی، دبیرکل گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله خبر دادند؛ فایلی که نشان‌دهنده اهداف معاندان برای کاهش مشارکت در انتخابات یازدهم اسفندماه بود.

 مهتدی در این فایل صوتی تاکید می‌کند که «مشارکت پایین در انتخابات به ما این امکان را می‌دهد تا تیم جذب خود را مجدداً فعال کنیم و از میان جوانان، تعداد بیشتری را برای اقدام‌های مسلحانه در ایران فعال کنیم».

 صدای آمریکا نیز در خبری مدعی شد که برخی تشکل‌های دانشجویی در بیانیه‌ای با تحریم انتخابات اعلام کردند که رفتار مردم به معنای «نه» به جمهوری اسلامی است.

 رای ما سرنگونی جمهوری اسلامی ایران است!

  VOAاین را هم گفت که در بیانیه تشکل‌های دانشجویی تاکید شده است که «رای ما سرنگونی جمهوری اسلامی و پیروزی انقلاب زن زندگی آزادی است و مردم را به سرعت بخشیدن به پروسه سرنگونی فرامی‌خوانیم.»

 وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش حقوق بشری خود اعلام کرده بود «شهروندان ایرانی برای تعیین حکومت از طریق مسالمت‌آمیز و انتخابات آزاد و عادلانه با محدودیت مواجه هستند.»

 ربع پهلوی هم در بیانیه‌ای ضمن درخواست از مردم برای عدم مشارکت در انتخابات گفته بود در «شیادی» حکومت شریک نشوید، جوانان ایران باید دست رد به سینه تبهکاران بزنند!

 این میان اما اصلاح‌طلبان رادیکال نیز هم‌صدا با جریان ضد ملت، سخن از تحریم انتخابات کردند.

 برخی عملکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها را بهانه کرده و برخی دیگر از نداشتن نامزد گفتند تا با این دست فرمان زیر میز بازی زده و فاتحه مشارکت در انتخابات را بخوانند.

 ملت نشان داد حاضر به پذیرفتن فراخوان‌های دشمن نیست

 حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در این باره در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره اینکه در طول یک سال گذشته که فضای سیاسی کشور معطوف به انتخابات بود تبلیغات دشمن برای دلسرد کردن ملت بسیار وسیع و گسترده صورت گرفت گفت: روز یازدهم اسفند روز سرنوشت‌ساز برای ملت ایران بود.

 وی با بیان اینکه مردم ایران باید نشان می‌دادند که تا آیا تحت تأثیر تبلیغات دشمنان قرار دارد یا همچنان بر ارزش‌های انقلاب پایبند است ادامه داد: با وجود سردی هوا در تمام نقاط کشور شاهد حضور حماسی مردم پای صندوق‌های رای بودیم، حضوری که نمودار مشارکت مردم را از سیر نزولی به مدار صعودی تغییر داد.

 ترقی با اشاره به اینکه ملت نشان داد حاضر به پذیرفتن فراخوان‌های دشمن نیست تصریح کرد: مردم به خوبی فهمیده‌اند که دشمن چه می‌خواهد و به دنبال چیست؛ اما با حضور آگاهانه نشان دادند که پای انقلاب ایستاده اگرچه نقدها و نارضایتی‌هایی هم داشته باشد.

 ملت ایران دست از ارزش‌های انقلاب نخواهد کشید

با تمام سناریوهای ضدانقلاب، اما ملت ایران در روز جمعه یازدهم اسفند یک حماسه دیگر آفرید، مشارکت بیش از ۴۰ درصد در کشور حاکی از آن بود که مردم همچنان با امید برای اصلاح پای نظام جمهوری اسلامی ایران ایستاده و دست از ارزش‌های انقلاب نخواهد کشید.

 شاید به باور بسیاری این میزان مشارکت چندان دلگرم‌کننده نیست، اما بدون شک در مقایسه با درصد مشارکت در برخی کشورها مدعی تأمل‌برانگیز است.

 در انتخابات مجلس قانون‌گذاری فرانسه در سال ۲۰۲۲ میزان مشارکت فرانسویان، ۴۶ درصد بود؛ در ایالات متحده نیز نرخ مشارکت در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره هیچ گاه از ۵۰ درصد عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاست‌جمهوری بوده است میزان مشارکت در این انتخابات در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰.۱ درصد بود، در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد، در سال ۲۰۱۴، ۳۶.۷ درصد و در سال ۲۰۱۸ به ۴۹.۶ درصد رسید و نتوانست از ۵۰ درصد عبور کند.

 کاهش میزان مشارکت مردم انگلیس در انتخابات پارلمانی نیز موجب شده تا دولتمردان و سیاستمداران این کشور به دنبال تصویب قانون رای دهی اجباری بیفتند تا شاید به این بهانه برای خود مقبولیت تصنعی به وجود بیاورند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از