حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
۹۰۰۰ فرصت شغلی در گرو تسهیلات بانکی
مدیر‌کل صمت خوزستان در گفتگو با «رهیاب» مطرح کرد:

۹۰۰۰ فرصت شغلی در گرو تسهیلات بانکی

مدیر‌کل صنعت، معدن وتجارت خوزستان گفت: یکی از چالش‌های موجود در حوزه تکمیل طرح‌های تولیدی خوزستان، همکاری نکردن بانک‌ها است که بهره‌برداری از این طرح‌ها به ۹ هزار فرصت شغلی پایدار در خوزستان منجر می‌شود.

 حمیدرضا فلاح در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون طرح‌های سرمایه‌گذاری در استان خوزستان اظهار کرد: خوزستان یکی از استان‌های صنعتی مهم کشور است که بیش از یک هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی را در خود جای‌داده است، این تعداد صدور مجوز یک رکورد در تاریخ وزارت صمت به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل کسب این رکورد، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سال‌های قبل است، افزود: تمرکز منابع مالی را بر طرح‌های نیمه‌تمام گذاشتیم و سعی کردیم طرح‌های با مقیاس کوچک و متوسط که یکی از خلأهای ما در زنجیره ارزش، بخش صنعت بوده را پوشش دهیم.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری میزان صادرات صورت‌گرفته چه به لحاظ وزنی و ارزشی رقم بسیار بالایی بود، صادرات غیرنفتی استان نیز حدود ۵ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشته است.

 فلاح اضافه کرد: رشد اقتصادی صمت در ۶ ماه نخست امسال، ۵.۸ درصد بوده که با وجود شرایط تحریم و محدودیت انرژی تاکنون پیشتاز است.

 وی با بیان اینکه محدودیت انرژی بر تولید فولاد تأثیر منفی دارد، ادامه داد: محدودیت انرژی موجب کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی تولید محصولات فولادی در خوزستان شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان با تأکید بر اینکه این استان در حوزه‌های سرمایه‌گذاری اقدامات خوب و ماندگاری به‌جای گذاشته است، بیان کرد: شمال خوزستان در میزان سرمایه‌گذاری، احیای واحدهای راکد و توسعه صنعت در صدر جدول است که این الگو باید به کل استان سوق یابد.

وی بر ضرورت تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام استان با برنامه‌ریزی دقیق معاونت اقتصادی استانداری تأکید کرد و افزود: با برنامه‌ریزی معاونت استاندار، نقشه راهی تا ۶ ماه آینده مبتنی بر برنامه هفتم توسعه طراحی شد که طبق برنامه‌ریزی انجام شده، برای سرمایه‌گذاری سالانه یک‌ونیم میلیارددلاری در خوزستان هدف‌گذاری شود.

فلاح ادامه داد: برای تحقق این امر باید علاوه بر رفع موانع در بخش‌های مختلف شاهد ارتقای فرهنگ مانع‌زدایی و به‌کارگیری نیروی متخصص ماهر باشیم.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان یکی از دلایل این افزایش صادرات، تسهیل فرایند کسب‌وکار در حوزه‌های صادرات عنوان کرد و افزود: ظرفیت سه اتاق بازرگانی در خوزستان ظرفیت بسیار مهم و گسترده‌ای برای حوزه روابط با کشورهایی مانند عراق است، از همان ابتدا، برنامه‌های حوزه تجارت خارجی را بر مبنای توسعه روابط با کشور عراق گذاشتیم که بالغ بر ۴۰ درصد نسبت به سال قبل روابط تجاری ما با عراق افزایش پیدا کرده است.

 فلاح بیان کرد: با وجود پیگیری‌های مستمر و تأکیدات فراوان، هنوز ارتباط دانشگاه با صنعت به‌خوبی برقرار نشده است که این امر باید محقق شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان بر ضرورت اجرای برنامه‌های زیربنایی تأکید کرد و گفت: توسعه شهرک‌های صنعتی در بستر محیط‌زیست ضروری است و باید صنایع با سرمایه‌گذاری نوسازی و بهسازی شوند.

 وی عنوان کرد: نقشه راه در قانون‌گذاری و قوه قضایی برای رفع موانع باید اجرا شود تا شاهد افق‌های مؤثری در توسعه استان باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: یکی از چالش‌های موجود در حوزه تکمیل طرح‌های تولیدی خوزستان، همکاری‌نکردن بانک‌ها است، بانک‌ها برای اینکه از محل منابع داخلی «سپرده‌های بانکی» تسهیلات تکلیفی پرداخت نکنند؛ منابعی را به بخش رونق تولید اختصاص نداده‌اند.

 وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۷۰۰ طرح تولیدی خوزستان از پیشرفت فیزیکی پنج تا ۹۰ درصد برخوردار هستند، گفت: بنابراین تأمین منابع بانکی موردنیاز موجب جهش قابل‌توجهی در زمینه اشتغال خواهد شد.

 فلاح افزود: بهره‌برداری از این طرح‌ها به ایجاد ۹ هزار فرصت شغلی پایدار در خوزستان منجر می‌شود.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.