حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
هشدار کلاهبرداری با پیامک‌های جعلی کالابرگ
رئیس پلیس فتا خوزستان خبر داد:

هشدار کلاهبرداری با پیامک‌های جعلی کالابرگ

رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: پیامک‌های حاوی لینک با عنوان کالابرگ یا حمایت معیشتی جعلی هستند و تنها پیامک‌های معتبر از شماره رسمی رفاه به حروف انگلیسی، ارسال می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی پلیس فتا خوزستان؛ علی حسینی با اشاره به آخرین اقدامات پلیس فتا در مقابله با جرایم سایبری اظهار کرد: در سال گذشته ۹۵ درصد از جرایم سایبری در استان کشف شده و حدود ۴۳۰ میلیارد ریال که از حساب شهروندان به سرقت رفته بود، توسط مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به‌حساب قربانیان بازگردانده شده است.

وی به موردی درباره یکی از شهروندان خوزستانی که ۸۳۰ میلیون ریال از حسابش برداشت شده بود، اما با تأخیر یک‌روزه به پلیس گزارش داده، اشاره کرد و افزود: اگر این فرد بلافاصله با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس می‌گرفت، امکان مسدودسازی و بازگشت کامل یا بخشی از مبلغ وجود داشت.

رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: همچنین پیامک‌های ارسالی از شماره دوستان یا آشنایان نیز ممکن است، آلوده بوده و گوشی همراه آنها قبلاً هک شده باشد.

وی افزود: کلیک روی این لینک‌ها نه‌ تنها منجر به سرقت اطلاعات بانکی می‌شود، بلکه تمامی داده‌های گوشی را در اختیار هکرها قرار می‌دهد.

حسینی با اشاره به راهکارهای پیشگیری از این‌گونه سرقت و کلاهبرداری، تأکید کرد: هیچ نرم‌افزاری با موضوع کالابرگ یا حمایت معیشتی توسط شهروندان نصب نشود و در صورت مواجهه با کلاهبرداری، بلافاصله اینترنت گوشی را قطع و با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از انتشار اطلاعات سفر در شبکه‌های اجتماعی خودداری شود، زیرا این اطلاعات می‌تواند توسط سارقان مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

حسینی از همکاری شهروندان قدردانی کرد و افزود: هوشیاری و گزارش به‌موقع جرایم، کلید موفقیت پلیس در مقابله با مجرمان سایبری است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!