حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر هستید؟
حوزه هنری از نظر زیرساختی تقویت شده است
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور:

حوزه هنری از نظر زیرساختی تقویت شده است

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور با بیان اینکه حوزه هنری از نظر زیرساختی تقویت شده است گفت: علاوه بر زیرساخت‌ها به جرات می‌توان گفت که سرمایه انسانی ارزشمندی نیز در حوزه گرد هم آمده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ محمدمهدی دادمان‌ در آئین تکریم و معارفه رئیس حوزه هنری خوزستان که امروز چهارشنبه دوم مهرماه در سینما ساحل اهواز برگزار شد، اظهار کرد: خدا را شاکرم که در هفته دفاع مقدس در خوزستان، خطه قهرمان پرور و سرزمین مجاهدت در راه خدا هستم. خدا را شاکرم که در کنار مراسم تکریم و معارفه و به تعبیر دوستان آئین سنگرسپاری، دو مناسبت دیگر را اینجا داریم؛ اولین مناسبت افتتاح رسمی پردیس سینمایی ساحل است که برای مردم اهواز خاطره است. خدا را شکر، این سینما امروز در هیبت و شکلی تازه برای خدمت به مردم فراهم شده است. 

وی ضمن قدردانی از مجموعه سینمایی حوزه هنری و مؤسسه بهمن سبز افزود: در این سال‌ها، در زنجیره سینماداری وابسته به حوزه هنری، تقریبا عمده سیمناها بازسازی اساسی شده و چند سالن به چرخه اکران فیلم بازگشته است. زحمت همکارانم را قدر می‌دانم. در خوزستان سینما کیهان آبادان، سینما مادر دزفول، پردیس‌های سینمایی هستند که یا اضافه شدند یا بازسازی شدند و با چند سالن در خدمت مردم قرار گرفتند. این یک فرصت است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور گفت: همچنین امروز آئین بزرگداشت خانواده شهید سردار علی هاشمی و تولیدکنندگان سریال «پسران هور» است؛ مجموعه‌ای که در بزرگداشت شهید هاشمی و همه مجاهدان گمنام قرارگاه سری نصرت تولید شد؛ سریالی که قصد داشت به ما یادآوری کند همه ایرانی‌ها برای حفظ کیان ایران مجاهدت کردند و ایستادند و با خلاقیت و ابتکارشان راه‌های بسته را باز کردند. همه ایران از کُرد و ترک و عرب و بلوچ و ترکمن و فارس کنار هم دیگر ایستادند که امروز ایران قوی در مقابل بزرگترین قدرت‌های دنیا می‌ایستد و آنها را به عقب‌نشینی از تهاجمشان وادار می‌کند. این مرهون مجاهدت، اخلاص، ایثار، نوآوری، خلاقیت و روحیه تعالی طلب و مبارزه جوی همه ایرانی‌ها است.

وی افزود: از امروز با این مراسمی که برگزار می‌شود و روزهای آتی که با پخش تلویزیونی سریال «پسران هور» به صورت تفصیلی در جریان مجاهدت‌های بچه‌های خوزستان قرار می‌گیریم. بچه‌های خوزستان کارهای نشدنی را انجام دادند.‌

دادمان‌ در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: از محمد شهباز و همکارانشان در حوزه هنری انقلاب اسلامی در خوزستان تشکر می‌کنم. ایشان اولین مدیر استانی بود که بنده از او خواستم در مدیریت جدید حوزه هنری مستقر شود و الحق و الانصاف تفاوت اساسی ایجاد کرد. روزی که برای معارفه او به استان آمدم دلم به حالش سوخت، چون با آن وضعیت زیرساختی، خیلی کار سخت بود. الحمدلله امروز حوزه هنری به لحاظ زیرساختی، تقویت شده و به لحاظ سرمایه انسانی جمع خوبی در حوزه گردهم آمده‌اند و در کنار حوزه هنری، شبکه‌ای از هسته‌ها و گروه‌های پرانگیزه و مردمی شکل گرفته‌اند که دغدغه هنر انقلاب اسلامی را دارند و کار اصلی روی دوش آنها است. در این دوره آنچه در نقشه تحول و سند زیست بوم ترسیم شد محور عمل قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: همین طور به سید محمدهادی شفیعی، خیرمقدم عرض می‌کنم که او هم هنرمند و هم صاحب صلاحیت‌های فکری و از خانواده اصیل و بزرگ در استان و هم اهل کار تربیتی و پرورشی است و هم تجربه مدیریتی و تجربه کار هنری دارد. امیدواریم با حضور او، گام دوم این مسیر تحولی، بزرگ و قدرتمند برداشته بشود و فعالیت‌های حوزه هنری در استان عمق بیشتر پیدا کند. مسیرهای موفقیت پر از اشکال و آسیب است، باید این مسیرها را آسیب‌شناسی و ارزیابی و بر رفع این آسیب‌ها و تقویت نقاط قوت تمرکز کنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!