حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
رشد مضاعف رسیدگی به اموال تملیکی خوزستان
رئیس‌کل دادگستری خوزستان مطرح کرد:

رشد مضاعف رسیدگی به اموال تملیکی خوزستان

رئیس‌کل دادگستری خوزستان گفت: در ۹ماهه امسال یک هزار و ۸۳۰ اموال تملیکی مورد رسیدگی قرار گرفت که نسبت به سال گذشته، از نظر تعداد ۷۲ درصد افزایش داشت همچنین تعیین تکلیف به‌موقع کالاهای دپو شده با سرعت بیشتری در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌عمومی دادگستری؛ علی دهقانی یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به تأکید رئیس قوه قضائیه مبنی بر تسریع فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق بیان کرد: به‌منظور جلوگیری از رسوب کالاهای اساسی در گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان، تعیین تکلیف به‌موقع کالاهای دپو شده با سرعت بیشتری در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طولانی‌شدن فرایند ترخیص و ساماندهی اموال موجب فساد کالا خواهد شد افزود: در این مدت، اموال غیرقابل‌مصرف مربوط به ۵۴۳ فقره پرونده تعیین تکلیف شد.

افزایش فروش و واگذاری اموال منقول و غیرمنقول در استان

رئیس‌کل دادگستری خوزستان عنوان کرد: در مدت یاد شده، کالاهای مربوط به ۱۶۲ پرونده به ارزش ریالی بالغ بر سه هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال استرداد و اموال ۶۷ پرونده به ارزش ریالی ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برگشت داده شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش قابل‌توجهی داشت.

وی افزود: همچنین در بحث واگذاری و فروش اموال منقول و غیرمنقول نیز رشد قابل‌توجهی نسبت به سال قبل صورت گرفت؛ به‌طوری‌که در سال جاری ۱۶ حواله به ارزش ریالی ۳۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال واگذار شد و یک هزار و ۵۱ پرونده به ارزش ریالی سه هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال به‌صورت منقول و هفت پرونده به ارزش ریالی یک هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال به‌صورت غیرمنقول به فروش رفت.

دهقانی وضعیت کالاهای موجود در انبارهای استان را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: انبارهای مکانیزه استان باید افزایش‌یافته و نگهداری کالاها تا تعیین تکلیف آن‌ها به‌درستی انجام شود تا از هدررفت بیت‌المال و حقوق مردم پیشگیری شود.

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.