حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر هستید؟
کشف ۶۵ دستگاه رمزارز غیرمجاز در اهواز
مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز مطرح کرد:

کشف ۶۵ دستگاه رمزارز غیرمجاز در اهواز

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز از کشف و توقیف تعداد ۶۵ دستگاه استخراج رمز ارز دیجیتال غیرمجاز در اهواز خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق اهواز؛ محمد فراتی اظهار کرد: تعداد ۶۵ دستگاه استخراج رمز ارز دیجیتال غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی در مناطق مختلف اهواز شامل مناطق ملاشیه، کوی سادات، گلدشت، عین دو، مجاهد، پادادشهر و آخر آسفالت کشف شده است.

وی افزود: فعالیت غیرمجاز مزارع ماینر علاوه بر تحمیل هزینه‌های سنگین به شبکه توزیع، موجب بروز خسارات فنی و اقتصادی گسترده‌ای در زیرساخت‌های انرژی و نیز وسایل برقی شهروندان می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: هر دستگاه ماینر به طور میانگین به اندازه چندین خانوار، برق مصرف می‌کند و استفاده غیرمجاز از آن‌ها، فشار زیادی بر ترانس‌های برق وارد کرده که در مواردی منجر به انفجار و خروج ترانس‌ها از مدار شده است.

وی ادامه داد: قیمت هر دستگاه ترانس نیز بسته به مدل و میزان ولتاژ بین ۲۵۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

فراتی با بیان اینکه استفاده از ماینرهای غیرمجاز باعث ایجاد فشار سنگین بر شبکه برق، کاهش پایداری و افزایش احتمال قطعی برق در مناطق مختلف می‌شود، یادآور شد: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش کنند؛ هویت اطلاع‌دهندگان محرمانه خواهد ماند و مطابق مقررات، پاداش نقدی از یک تا ۳۰۰ میلیون تومان برای گزارش‌های موثر در نظر گرفته شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!