حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر هستید؟
قرآن قطب‌نما عبور از جنگ نرم
امام‌ جمعه اهواز مطرح کرد:

قرآن قطب‌نما عبور از جنگ نرم

امام جمعه اهواز گفت: در میانه جنگ نرم و هجمه‌های گسترده فرهنگی دشمن، تنها قطب‌نمای نجات جامعه اسلامی تمسک به قرآن، تبعیت از رهبری و حفظ وحدت ملی است و ملت ایران با این سه محور از شرایط حساس عبور خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد امروز جمعه یکم اسفند در خطبه‌های نماز عبادی ـ سیاسی جمعه اهواز با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه ضیافت الهی فرصتی کم‌نظیر برای بازگشت به زیست مؤمنانه و تعالی روح انسان است و حقیقت زندگی در همین سلوک الهی معنا پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه رمضان بهشتی در دل آتش دنیا برای انسان می‌آفریند، افزود: در این ماه به‌ویژه در شب‌های قدر، زمینه رهایی از بند گناه و آغاز مسیری تازه در حیات معنوی فراهم می‌شود و انسان می‌تواند سرنوشت خود را در پرتو توبه و بازگشت، دگرگون سازد.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان روزه را محور عبادات این ماه دانست و تصریح کرد: روزه، اراده را استحکام می‌بخشد و تقوا را در جان انسان نهادینه می‌کند. مهم‌ترین دستاورد رمضان آن است که انسان از آلودگی به گناه پرهیز کرده و مراقبت دائمی نسبت به رفتار و گفتار خود داشته باشد.

 موسوی‌فرد سه گام اساسی برای بهره‌گیری از برکات این ماه را برشمرد و گفت: عفت در شنیدن، عفت در گفتار و پاسداشت زبان، و عفت در نگاه و پرهیز از حرام؛ چراکه گوش و چشم از اصلی‌ترین دروازه‌های ورود به قلب‌اند و بی‌مراقبتی در این حوزه، دل را گرفتار تیرگی می‌کند.

وی بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای ماه رمضان تأکید کرد و ادامه داد: اقامه نماز با حضور قلب، ذکر مستمر الهی، انس با قرآن کریم و تحکیم روابط خانوادگی از توصیه‌های مهم این ماه است و اگر نماز به معنای حقیقی اقامه شود، آثار آن در سبک زندگی فردی و اجتماعی نمایان خواهد شد.

امام جمعه اهواز با اشاره به شرایط پیچیده جنگ نرم در عصر حاضر عنوان کرد: جامعه امروز در معرض هجمه‌های گسترده فرهنگی و رسانه‌ای قرار دارد و دشمنان با ابزارهای متنوع و بمباران مستمر فکری، در پی تضعیف باورها و هویت اسلامی هستند.

وی افزود: در این میدان نبرد نرم و سخت، قرآن کریم قطب‌نما و چراغ راه امت اسلامی است. عظمت ماه رمضان تنها در روزه‌داری یا شب‌های قدر خلاصه نمی‌شود، بلکه شأن این ماه به نزول قرآن بازمی‌گردد و تمسک به این کتاب الهی، جامعه را از انحراف و آسیب مصون می‌دارد.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان با اشاره به تحولات فضای رسانه‌ای جهان اظهار کرد: امروز چهره واقعی نظام سلطه بیش از گذشته آشکار شده و تمدن غرب با وجود ادعاهای قدرت و رفاه، با بحران‌های عمیق اخلاقی و هویتی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

 موسوی‌فرد با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ ترکیبی دشمنان گفت: انس با قرآن، تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری و حفظ وحدت ملی سه محور اساسی برای عبور از شرایط حساس کنونی است.

وی با اشاره به اقتدار دفاعی کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی در برابر تهدیدها با آرایشی فعال و بازدارنده ایستاده و با اتکا به ایمان مردم، رهبری حکیمانه و توانمندی نیروهای مسلح، آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تعرض را دارد.

امام جمعه اهواز با اشاره به رزمایش‌های اخیر نیروهای مسلح تصریح کرد: این رزمایش‌ها پیام روشنی برای دشمنان داشت و نشان داد کشور در اوج آمادگی دفاعی قرار دارد و هرگونه خطای راهبردی با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت رسیدگی به مطالبات اقتصادی مردم تأکید کرد و گفت: تسریع در پرداخت وام‌های مسکن و ازدواج، حمایت از سیاست‌های فرزندآوری، ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان و توجه جدی به اقشار آسیب‌پذیر، می‌تواند سرمایه اجتماعی و امید عمومی را تقویت کند.

 موسوی‌فرد در پایان با دعوت به همدلی و مواسات در ماه مبارک رمضان یادآور شد: تقویت وحدت ملی در کنار توجه به معیشت مردم و صیانت از اقتدار کشور، زمینه‌ساز پیشرفت و تحقق جامعه‌ای مبتنی بر ارزش‌های اسلامی خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!